BSM blæser klar til kamp


Vi går ind i sidste del af 2022
En lidt usikker tid for mange af os, men vi træder på pedalen og håber vi kan holde os i overhalingssporet hele vejen til mål. Det kan vi selvfølgelig kun via vores gode netværk, forretningsforbindelser og venner af huset der tænker på os, når der skal trylles med grafik eller lækre folieløsninger.

Rasmus og Jacob sidder klar til at løse jeres grafiske opgaver. Lige fra de digitale til de trykte opgaver. Jacob får en masse grafisk viden med sig fra skolen og det kommer jer kunder til gode. Vi lader Jacob udvikle sig til den digitale verden. Det være sig video, animation m.m. til de sociale medier og mindre hjemmesideløsninger.

Rasmus sørger for at I trygt kan læne jer tilbage med jeres ordre, for han får dem styret i mål.

Vi er nu fire medarbejdere til folieafdelingen. I har sikkert allerede stiftet bekendtskab med Masilie. Masilie er ofte hende I snakker med i telefonen når det drejer sig om folieopgaver og med Elisa retur har vi endnu et kort i ærmet. Martin står klar ved printeren og laver gerne et skilt eller to. Elisa og Michelle er netop igang med at dygtiggøre sig i indpakning af biler på et to dages kursus - så vi har vores eget wrapteam. 

I folieafdeligen står de alle klar til at servicere jer på skiltning, bildekorationer, klistermærker, plakater m.m.

Vores folieafdeling har simpelthen aldrig stået skarpere. Med en kæmpe produktionsprinter er vi klar på endnu større opgaver. Så I skal ikke være bange for at vi ikke kan løse det.

Lene er ansat som kontorassistent/blæksprutte til at holde styr på den daglige kommunikation med kunder og leverandører.

Brian er klar til at besøge jer, hvis I har skøre idéer der skal udfoldes på tryk, web, skilte og deko.


De bedste hilsener
Brian Madsen,
Stolt indehaver af BSM Reklame siden 2004.
 

Hit Counter