VALLENTIN OG HAULRIK
FØRER R4-KLASSEN OG
ER RYKKET OP I FELTET

Blev en smule stækket af en punktering på lørdagens anden hastighedsprøve

Simon Vallentin og Sarah Haulrik har lørdag arbejdet sig opad i det internationale felt i Rally Terra Sarda på Sardinien og er ved nattepausen efter de første fem af i alt 11 hastighedsprøver på en samlet placering som nummer 32 i generalklassementet, men fører i R4-klassen og er på andenpladsen i TER-klassementet.


Vallentin og Haulrik sluttede den første dag i Rally Terra Sarda med at føre R4-klassen og Sarah var ikke fri for at være stolt af at være valgt som stand-in i co-driver sædet i sit første internationale rally i flere år. 
Simon var samtidigt meget imponeret over, hvor godt Sarah klarede opgaven

- Og det er vi ganske godt tilfredse med som nyt team i en godt brugt Mitsubishi Lancer Evo IX, men vi gør vort bedste, og er klar til at presse yderligere på i søndagens sektion med rallyets sidste seks prøver, konstaterede den danske duo efter at bilen var kørt i parc fermé og de gjorde sig klar til at indtage et velfortjent måltd mad.
Ingen af de to har tidligere kørt rally på veje, som de der findes på Sardinien, og for Sarah var det hendes første internationale løb siden hundeltog i et Rallye Cimbern for 5-6 år siden, så de var godt trætte efter dagens indsats i et tempo, der begyndte lidt forsigtigt og henover dagen blev speedet op.
På den første prøve var de 35 generelt og var klar til at give den mere gas på den efterfølgende prøve, men 300 meter efter starten fik de en punktering, og kørte det meste af den godt 12 kilometer lange prøve med et fladt baghjul. Det var der ikke så meget at gøre ved, så de måtte nøjes med en gegerel placering som nummer 63.


Simon Vallentin og Sarah Haulrik blev stækket af en ærgerlig punktering efter kun 300 meter på lørdagens anden og godt 12 kilometer lange hastighedsprøve. Efter servicepausen var den danske duo klar til at give den gas igen

Efter servicepausen var de klar til at samle op på tingene, og var 20'ende hurtigst på de to følgende prøver. På den femte og sidste prøve lørdag var kørte de feltets 12'hurtigste tid.
- Med den in mente ser vi frem til i morgen, for det er gået stadig bedre, og Sarah gør det virkelig godt, fastslog Simon Vallentin lørdag aften.
For Sarah havde dagen været som at være på overarbejde, men som hun sagde, havde hun en god læremester, så det gik godt og blev til stadighed bedre fra prøve til prøve.
- Det har været nogle virkeligt gode prøver i dag, og vi ser frem til i morgen, hvor vi vil give den så meget gas, som vi overhovedet kan med det vi har. Vi får travlt hele vejen, men tager det som det kommer, fastslog duoen lørdag aften ved nattepausen.
Efter lørdagens sektion havde new zealænderne Hayden Paddon og Jared Hudson taget en klar føring med et fprsoring på 20,6 sekunder, så de har i deres Hyundai i20 R5 kørt de nærmeste konkurrenter godt bagud. På anden- og tredjeppladsen er spanierne Nil Solans og luka Larossa i Skoda Fabia 2 Evo og italienerne Antonio Rusce og Sauro Farnocch i endnu en Skoda Fabia 2 Evo.
I R4-klassen fører den danske duo foran italienerne Lambroni og Arva i en Mitsubishi Lancer Eco X.

(Foto: Sarah Haulrik)

Hit Counter