Jeg har oprettet en ny gruppe på Facebook og den hedder Rallyspeed.dk RETRO. Med alle de flotte klassiske biler, som jeg ofte får video eller billeder af derude, så vil jeg gerne have et særligt sted at lægge dem op.... Og der kommer Rallyspeed.dk RETRO ind i billedet ߘ?
 
Rallyspeed.dk RETRO
 
Det er navnet på min nye gruppe her på Facebook, som jeg har lavet idag.  Ideen bag denne gruppe er simpelthen at lægge alle de videoer og billeder af klassiske biler, som jeg får med hjem fra forskellige løb af.  
 
Jeg har jo allerede min Rallyspeed.dk Gruppe, men det er til alle de RALLY videoer og enkelte billeder, men der manglede lige en gruppe for de klassiske biler derude ߘ?
 
Jeg filmer og fotograferer ved klubrally, Rallysprint og DM Rally ߘ? Og HillClimb er det sidste, som jeg brugte tid på for første gang, men absolut ikke sidste gang jeg vil med derud og kigge lidt ߑ?ߏ?
 
Så kan Du ikke hjælpe mig med at gøre lidt reklame for Rallyspeed.dk RETRO Gruppen her, så vi kan få gang i en masse medlemmer, som kommer til at kende Gruppen her, hvor der er masser af video og billeder med de råfede biler ߘ? og jeg lover St der kommer meget mere derinde 
 
Mvh Claus Boch

Hit Counter