SEJR PÅ HJEMMEBANE

, ja tættere på hjemmet i Holstebro kommer makkerparret Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen nok ikke, da Yokohama Mesterskabet fjerde afdeling i Vest regi blev kørt i Vinderup, en meget mærkelig fornemmelse, normalt er det flere timers kørsel i kassevognen med den hurtige Peugeot 106 Kit Car på traileren, denne gang kun 15-20 minutters kørsel.

Jens Kristian,
”en dejlig fornemmelse at køre tæt på ens baghave, og klubberne LOMS (Lemvig) og SOMS (Struer) havde lavet en perfekt prøve helt i Yokohama ånden. Prøven havde både til ’gården og gaden’, og i de to første heat kunne bilerne med mindre kubik godt blande sig generelt, men der sørgede vi selv for at lave ged i den. En snurretur, en bil der så ikke vil starte hurtigt nok og en ekstra omgang, godt vi denne gang var selv i klassen, så vi tog det med ophøjet ro, men de kolde bagdæk overraskede mig sku’, men man lærer helt tiden noget nyt, også bag ruskindsrattet i rallybilen”.

Grundet et grus stykke så var prøven lidt anderledes og hurtigere til de sidste to heat, her kørte man nemlig uden det grus stykke, men prøven var herlig i begge kørte versioner.

ET SUVERÆNT hjemkørt/ført Yokohama Mesterskab i Vest regi til makkerparret fra Holstebro, årets sidste indsats skulle gerne være finalen i Vejen den 22. oktober, hvor Øst og Vest mødes i en fælles DM-finale.

Inden da skal bilens gearkasse lige serviceres, da den vil hoppe ud af anden gearet, men det er en del af charmen ved sporten, de hjemlige sysler med klargøring til hvert løb og sæson, og nu med YOKOHAMA MESTERSKABET VEST GULD POKAL stående på hylden, ikke så ringe endda, og endnu en GULD pokal er mulig at hjemkøre i finale løbet.

Bonus info, engang havde Vinderup deres egen motorklub, VOM, Jens Kristian og Svend Åge er medlemmer af HAS (Holstebro Auto Sport), men klubben er ikke aktiv mht. at lave løb, derfor lavede Lemvig og Struer denne afdeling.

 

/Allan POST

 

Hit Counter