En Rally Legende har sagt farvel.

 

ndag den 11. september 2022 på Roskilde Sygehus fik Jørgen Hansen, Fjenneslev, fred, med sin kone Mona ved sin side. Forinden havde han været igennem et umenneskeligt sygdomsforløb.

Han kæmpede til det sidste og beklagede sig aldrig. Han var det sejeste menneske, jeg har mødt på min vej.

Han blev kaldt Gamle Hansen, en betegnelse jeg aldrig har brudt mig om, måske hvis man havde tilføjet “Dreng”. Jørgens krop var brugt og aldrene, men hans sind var ungt. Hans ryg var krum, men han havde rygrad, som ingen andre. Hans lune humor skulle man lige lære at forstå, men han var skide hyggelig at være sammen med.

Jørgens evner bag et rat var ubeskrivelig - som ung var han vild som ingen andre på den Danske Rally Scene. Det indebar også nogle gevaldige røvture ind i mellem. Talentet blev prøvet af i Rally Cross og på Bane, men ingen tvivl, at Jørgens hjerte var viet til Special Prøverne i Rally.

Hans samling af trofæer vidner om et hav af sejre og titler. Men det var nu ikke det han gik mest op i. På et tidspunkt måtte hans søn Claus smide et par flyttekasser ud med Præmier. “De er grimme og siger mig ikke noget”, var kommentaren.

Jørgenˋs store passion var Rally og Racerbilerne. Der blev skruet og fundet forbedringer igennem hele hans karriere, men når man kiggede ind, var der altid tid til en kop kaffe og en snak om det sidste eller kommende løb.

Det var ikke alene i Race, Jørgen havde talent, men også i forretningsverdenen.

Her brugte han heller ikke de store armbevægelser, men skabte en formue der betød, at han kunne gøre hvad han havde lyst til.

Jørgen var ikke den bedste til at vise følelser, men det tragiske uheld i Randers, satte sine spor.

Han bevarede gnisten til det sidste, det er kun et halvt års tid siden, at han og Claus anskaffede en Porsche Turbo S. Den skulle brændes af på landevejene.

Alle os der var tæt på ham, har altid sagt, Jørgen dør sku, hvis han ikke kan køre Race mere, og det gjorde han.

Jeg vil tænke tilbage på Jørgen med stor respekt og på et mandfolk uden sidestykke.

Vore tanker går til Mona, Claus og deres famile.

Ære være Jørgenˋs minde

En god ven 
Per G. Hansen

 

Bisættelsen finder sted,
Fredag d.16 September kl.12.00 fra Sorø Slotskirke.

Se opslag på Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 Hit Counter