Horsens Automobil & Motor Klub er vært 
for sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i Hillclimb.

Lørdag den 17. september afholder Horsens Automobil & Motor 6. og sidste afdeling i kampen om Danmarksmesterskabet i Hillclimb for klassiske og historiske biler. Det efterhånden traditionsrige Nim Hillclimb har serviceplads på parkeringspladsen ved Nim Skole, Møllegade 20 i Nim.


Vinder af klasse 6B i Nim Hillclimb 2021 – Poul Pape Jensen / Ricky Bristol, Morris Cooper S.

Løbet har start på Skinderhusvej, og går via den sydlige del af Underupvej og videre gennem Nim Skov til mål hvor Eslundvej går ind i Nim by. Lodsejerne på de berørte veje har givet tilladelse til at spærre vejene for almindelig trafik i tidsrummet 9:30 til 16:30. Løbet er godkendt af både Sydøstjyllands, Horsens Kommune og Dansk Automobil Sports Union.

Der er tilmeldt 44 deltagere fra hele landet, hvoraf de otte deltagere er fra Horsens Automobil & Motor Klub. Flere af de lokale deltagere har mulighed for at tage et Danmarksmesterskab med hjem til Horsens. Heino Mejer fører det generelle mesterskab inden denne 6. og sidste afdeling, ligesom Kurt Mejer er placeret på en 3. plads.

I mesterskaberne i de enkelte klasser er Heino Mejer, Volvo 242 Turbo og Kurt Mejer, Volvo 242 Turbo på 1. og 2. pladsen i mesterskabet i klasse 7B, mens Rene Mejer, Volvo 480 Turbo fører klasse 10B.

De øvrige deltagere fra Horsens Automobil & Motor Klub er Kim Kjærsgaard Frandsen, VW Golf GTI - Søren Harritslev Andersen/Ann E. Sørensen, Ford Escort - Frankie Jørgensen, VW Golf GTI – Johnny Andersen, Porsche 911sc – Christian Fisker/Jens Bro Fisker, Volvo 544.

Løbsleder Michael Gøttrup byder alle tilskuere velkommen til både serviceområdet på Nim Skole,  hvor der vil være mulighed for at se de flotte gamle biler fra kl. 8:00 lørdag morgen, og fra kl. 9:45 til ca. 15:30 på hastighedsprøven ved tilskuerområdet ved krydset Underupvej/Skinderhusvej. Der vil af sikkerhedsgrunde ikke være adgang for publikum til Nim Skov.

 
HORSENS AUTOMOBIL & MOTOR KLUB 
 
(Foto: rallypics.dk – viggo johansen)

Hit Counter