PRESSEMEDDELELSE - 12 SEPTEMBER 2022

Når det legendariske Paris Motorshow, den 17. oktober for 89. gang, åbner dørene til en gigantisk biludstilling, vil der være ikke færre end seks verdenspremierer fra Renault Group

Publikum på Paris Motorshow får noget for pengene, når de besøger Renault, Dacia, Alpine og Mobilize standene på Paris Motorshow. Overskriften for Renault Group vil være "Revolution is on"

Hos Renault er der ikke færre end tre verdenspremierer. Først og fremmest vises for første gang nyfortolkningen af en af de mest ikoniske modeller – nemlig Renault 4. En elektrisk model, der forventes på gaden i 2024.

Derudover vises også for første gang personvognsudgaven af Renault Kangoo E-Tech Electric. Og for at runde fejringen af 50- års jubilæet af Renault 5 af, præsenterer Renault en sportslig Renault 5 showcar. Derudover vil Renault Megane E-Tech Electric og den endnu ikke præsenterede Austral E-Tech Hybrid være på standen.

Hos Dacia er det for første gang muligt at se den helt nye visuelle identitet på alle modeller. Det er sidste skridt på vejen til en helt ny Brand Identity, der begyndte med nye farver og ny typografi, nyt design til alle forretninger – og altså nu er turen kommet til logoerne på bilerne. Bestiller man således en helt ny Dacia i Danmark til produktion, så er det med nyt logo. Og så har Dacia også en verdensnyhed i ærmet, der endnu ikke er vist.

Alpine, der jo er Renault Groups sportsvognsmærke, er også parat på Paris Motorshow med en helt ny konceptbil, der viser vejen for fremtidens produktstrategi . Og så vil der naturligvis også være en F1 racer på plads.

Ikke så kendt i Danmark endnu, men med en strategi om at stå for hele 20 % af Renault Group indtjeningen i 2030, er Mobilize. Og naturligvis viser Mobilize sig også frem i Paris. Mobilize er groft sagt en del af Renault Group, der er dedikeret til udviklingen af nye mobilitetsløsninger. Og som en del af disse, viser man Mobilize Duo, der er designet som delebil, men som også vil kunne tilbyde på lejebasis – især i tættere bymæssig bebyggelse. Derudover kommer også Hyvia – Renault Group groups joint venture selskab, der specialiserer sig i brintløsninger til varebiler. Her vil man blandt andet kunne se en Renault Master Van, en bybus på brint samt en chassic cab.

 

Hit Counter