Bøgeskov og Fisker melder klar til Sydhavsrally

I den kommende weekend deltager Søren Bøgeskov og Jens Fisker i fjerde afdeling af danmarksmesterskabet i rally på Lolland Falster, i den røde Volvo 850 GLT.

Søren og Jens deltager i rally national 2 klassen, hvor der er 5 biler til start, så de håber på god kamp om pladserne. Frem til løbet fører Søren og Jens klassen i mesterskabet med 8 point, men de håber på at kunne udbygge forspringet ned til nummer to.

Søren har til weekendens løb bygget en frisk motor til bilen, da han på den sidste prøve i DM3 kunne høre en mislyd fra motoren. Søren har endnu ikke haft tid til at kigge på motoren fra DM3, og ved ikke med sikkerhed om den fejler noget.

Søren og Jens glæder sig til igen at komme ud og kører efter den lange sommerpause og håber på nogle gode og krævende prøver på Lolland Falster og forhåbentligt at kunne få gode point med i mesterskabet

Jens har aldrig kørt på Lolland Falster før, da det er hans første sæson i DM, men håber på nogle fede prøver. Der er 130 kilometer hastighedsprøver der skal køres, så der bliver mange noter og holde styr på fra Jens’ side.

 

 

 

Hit Counter