VIGTIG SEJR

, VAR det for Holstebro makker parret, Jens Kristian Jensen og Svend Åge Nielsen, da de for anden weekend i streg kørte en sejr hjem i klassen i Yokohama Mesterskabet Vest, vigtig sejr fordi de ikke kørte den første afdeling i Juelsminde.

SEJREN blev hjemført/kørt i den tredje afdeling i Ringkøbing, hvor måske turneringens bedste prøve ligger, dog i 2022 udgaven i lidt amputeret udgave, dog stadig en fantastisk prøve.

TEAMETS STABILE OG HURTIGE Peugeot 106 Kit Car kørte igen uden nogen form for problemer, en fantastisk bil Peugeot lavede i midt halvfemserne til rally, og den dag i dag virker den endnu under kyndig behandling af Jens Kristian, både under konkurrence og ligeså vigtigt, forberedelserne op til et motorløb.

JENS KRISTIAN JENSEN

,”SEJREN var vigtig fordi vi mangler point fra den afdeling vi ikke kørte, men da styrthjelmen kom på, og konkurrence genet indtraf, så er det svært ikke bare at køre fuld gas på sådan en fed prøve som de har i Ringkøbing, den er så sjov at køre. Og så kunne jeg godt mærke at vi kørte sidste weekend, alting lå på ryggraden og timingen i kørslen var intakt og vi var stadig ’varme’”.

NÆSTE AFDELING er om små 14 dage i Vinderup, og heldigvis skal Peugeot’en bare vaskes og spændes efter, det er den sjoveste måde at køre motorløb på, vinde og at bilen så bare skal klargøres med vask og forberedelse, teamet er klar attack igen om fjorten dage.

/Allan POST

 

 

Hit Counter