SEJR I MINI COME BACK

, FOR det var en slags comeback for Holstebro mandskabet, Jens Kristian Jensen/Svend Åge Nielsen, da de deltog i Yokohama Mesterskabs løbet på Kolding Race Way, løbet var årets anden afdeling i serien.

Holdet har ikke kørt siden finalen i serien i 2021, da Jens Kristian har bygget nyt hus og nyt værkstedet til hans rallybil, Peugeot 106 Kit Car.

Jens Kristian Jensen

, ”Man skulle jo lige i gear igen, men så er det godt at have en bunke rutine at læne sig opad, og prøven i Kolding var af hurtig karakter, så skulle lige finde balancen i hvor sent en nedbremsning skulle være fra næsten topfart. Men efterhånden kom den rigtige rytme, og jeg vil sige, at jeg har savnet at sidde bag ruskindsrattet og være i zonen igen sammen med Svend Åge, så det var fedt at være tilbage”.

AT DE SÅ igen kunne køre en sejr i hus, var bare glasuren på kagen, bare det at være blandt ligesindede motor tosser, var i sig selv nok, men selvfølgelig, en sejr er sjovere at køre hjem til Holstebro på.

Næste afdeling er den kommende weekend i Ringkøbing, måske seriens bedste prøve, og den passer godt til den hurtige Peugeot 106 Kit Car, en bil med efterhånden 25-27 år på bagen, men som Jens Kristian er den i fin form og bliver vedligeholdt efter alle kunstens regler, for Jens Kristian går aldrig på kompromis med forberedelserne, og deri ligger en del af formlen på en sejr.

 

/Allan POST

 

 

Hit Counter