Munken m.fl. i Saarland Pfalz Rallye 2022
 
3 hold med dansk islæt i dette års rallye omend Oliver Saust & co. ifølge internettet havde "testet" i nabolaget op til løbet og derfor slet ikke kom til start. Samme skæbne overgik Marco Gersager/Ole Frederiksen som efter de 1000 km`s kørsel bl.a. over Kassel Bakkerne af personlige årsager måtte vende hjemad.
 
For andet år i træk stillede Henrik Munk Hansen (DK)/Mark Schuitert (NL) til start og måske med lidt forventninger om en weekend, hvor man kunne trække lidt på erfaringer fra samarbejdet fra sidste år OG med en aktuel 2. plads i DRM nationals med lidt held kunne forbedre status i mesterskabet. "Lidt" held ville være rigtig belejligt dersom undertegnede var lidt svækket, men ikke knækket, af en sommer præget af både dødsfald i nærmeste familie og i særdeleshed af et virkelig frustrerende sygdomsforløb.
 
Som løbet skred frem faldt en del deltagere fra og eks. i NC4 fuldfører kun 2 af 6. Desværre gjaldt det denne gang den ellers trofaste og pålidelige Peugeot 106 S16, der efter en meget rask transport strækning nåede frem til start på prøve 9. Her "eksploderede" køleren i en dampsky (revnet fra top til bund) dersom sikringen til blæser var sprunget. Ærgerligt exit eftersom blæser kunne tvangsstyres uden om sikringen, men i kampens hede (og solen i øjnene) var fokus at blive iført balaclava, hjelm, handsker, HANS, hofteholder, strømpebånd o.s.v. 
 
Et set-back i mesterskabs øjemed, hvor 6 af 7 resultater medregnes. Næste løb i DRM serien er Cimbern Rallye så tæt på den danske grænse, at løbet ligefrem tæller til det danske mesterskab. Løbet er ganske vist "kun" 90 km over to dage, men plejer at være meget krævende prøver.
 
Med andre ord er det denne gang nogle af konkurrenterne, der skal rejse 1000 km for at deltage. En faktor der kan være udslagsgivende for resultaterne op til finalen blot 2 uger efter til 3-Städte-rallye i Niederbayern. Rygtet vil vide, at der helt ekstraordinært arbejdes på prøver i 3 lande. https://www.rallye-magazin.de/int/artikel/3-staedte-rallye-als-finale-der-europameisterschaft-48788/
 

Resultater


Henrik  
 

 

 

 

 

 

Hit Counter