Marco Gersager klar til start i Tyskland

 

Før sommerferien fik Marco Gersager og GM Motorsport fingrene i en helt ny Skoda Fabia Rally2 Evo. Den blev kørt til en tredjeplads ved Au2Parts Rally Himmerland, og nu sætter chaufføren sig atter bag rattet.
 


I weekenden vender Marco Gersager tilbage til ADAC Saarland-Pfalz Rallye i Tyskland
 (foto: Jokum Tord Larsen).

 

 

"Jeg deltager i weekenden i ADAC Saarland-Pfalz Rallye i Tyskland," fortæller Marco Gersager. "Jeg har tidligere kørt løbet tilbage i 2018. Dengang foregik det i starten af marts, hvor der var sne og slud. Sammen med VM-rallyet i Tyskland samme år har det været en af mine største motorsportsoplevelser. Jeg glæder mig at komme tilbage."

 

ADAC Saarland-Pfalz Rallye består af 14 hastighedsprøver og har en samlet længde på 134 kilometer. Deltagelsen har to formål for Marco Gersager.

 

"Jeg deltager for at få min nye Skoda Fabia ind på kroppen. Vi har en tekniker med fra Skoda Motorsport, som skal hjælpe os med at blive klogere på den nye bil." siger han. "Men jeg kører også efter at få et resultat i toppen af tabellen."


"Jeg ved, at det bliver et supersvært løb, som har deltagelse af mange dygtige kørere, og det foregår på nogle veje, som de tyske deltagere kender. Vi har fået startnummer 7, men der er hurtige folk både foran og bag os i startrækkefølgen. Jeg vil naturligvis gøre alt for at være med i toppen, selvom der er benhård konkurrence."

 

Det bliver Ole R. Frederiksen, som skal sidde ved siden af Marco Gersager under løbet.

 

"Min faste co-driver Carina Møller har valgt at holde en pause fra andenkørersædet," siger Marco Gersager. "Det bliver interessant at få en mandestemme i øret over højttaleranlægget – jeg har stort set kun deltaget med kvindelige co-driver. Men også spændende, om Ole kan rykke mig. Han er en erfaren herre, og et nyt samarbejde kan altid give noget."

 

 

 

Hit Counter