TEAM HYLLINGE RACING FIK TESTET

, dog ikke i det omfang som de havde håbet på, men de ting som teamet havde fokus på, dæk og tandstang viste sig at være så godt som teamet havde turde håbe på.

John Frederiksen og Brian ’Lille’ Larsen var draget til havnebyen Juelsminde, hvor EC Sikring Juelsminde Sprint/Yokohama Mesterskabet skulle køres, med service på havnen, 30 grader og masser af tilskuere, det var et fantastisk set-up deltagerne var vidne til, med 81 startende mandskaber, heriblandt Team Hyllinge Racing.

DET BLEV DOG KUN, til et kørt heat, hvor John ved mål ikke kunne koble ud i den brutale BMW, koblingen var død, men hellere her end på prøve 1 til næste DM. Faktisk skilte mekanikerne bilen ad på servicepladsen, og tog koblingen ud, så skaderne kunne betragtes med det samme, det var professionelt arbejde.

JOHN ’LODSEN’, ”det var træls for prøven passede perfekt til vores funktionstest, men vi nåede på de fire omgange i det første heat, og kunne konstatere at både den nye tandstang og de nye dæk fra Hankook er en forbedring, de nye Z215 Hankook ’bed’ fra sig, og var fornøjelse at køre på, så trods exiten er jeg både glad og lettet, vores arbejde med konstant udvikling og forbedring giver pote. En død kobling er hvad der sker, mekanikken kan svigte, det er en del af gamet, vi var niende hurtigste generelt i første heat, det er jeg ovenud tilfreds med”.

RESTEN af dagen kunne nydes blandt ligesindede motorsports tosser, i bagende hede, med masser af tilskuere både på prøven i Juelsmindes smalle gader og på servicepladsen på havnen, det var virkelig et positivt boost for rallysporten.

 

/Allan POST

 

 

Hit Counter