TEAM HYLLINGE RACING, KLAR TIL TEST AF NY TANDSTANG

SOM OM bilen ikke er potent nok, så har teamet i den lange sommerferie fået opgraderet styretøjet i form af en ny hurtig tandstang.

OG skal det så prøves af under konkurrencemæssige forhold, det eneste rigtige er at teste det i reel speed under et motorløb.

BMW’N er en barsk rallybil, med masser af rå effekt og en undervogn som matcher poweren i BMW’n, men en hurtig tandstang af hurtigere version, vil forhåbentlig give John bedre reaktionstid og dermed bedre at kunne fange og fornemme bilens balance, og så være hurtigere på gassen, og rent sikkerhedsmæssigt er det også en opgradering.

SIDSTE indsats var DM3 i Ålborg tilbage sidst i juni og næste DM er første i dagene 9-10 september i Nykøbing Falster, og derfor er EC Sikring Juelsminde Sprintet den kommende lørdag perfekt at få testet de ny monterede dele ud.

John Frederiksen, Lodsen himself og Brian ’Lille’ Larsen vil være makkerparret, som skal sidde i den varme kabine, med temperaturer op til 30 grader på lørdag, så bliver det en varm ’fornøjelse’.

JOHN fortæller, ”det bliver spændende at få testet de nye dele af, og der er gået mange timer med tilpasning og montering, og jeg kan ikke takke folk nok, som har været en del af dette”.

”og så passer dette Rallysprint perfekt ind i kalenderen, løbet er en sammenlægning af et Yokohama Mesterskabsløb og Fårvang Rallysprint, så der skal køres 6 heat i alt, på en spændende by prøve i Juelsminde midtby, og det sidste heat er et røverheat med de ti hurtigste mandskaber fra de indledende fem heat. Og der er 81 tilmeldte rallyteams, det er bare så flot og en god optakt til efterårssæsonen”.

FORÅRS SÆSONEN var en lang optur med lutter sejre, men der er ikke hvilet på laurbærrene, et løb forberedes og vindes hjemme på værkstedet, og nu skal John og Brian så i ilden igen, til et rigtigt fedt rallysprint i stegende hede, ses vi, vi håber teamet da på.

Tidsplanen til EC Sikring Juelsminde Sprint på lørdag den 13. August adressen, på Havnen 4, 7130 Juelsminde.

  • 12.00: Første heat starter

  • 13.15: Andet heat starter

  • 14.20: Tredje heat starter

  • 15.30: Fjerde heat starter

  • 16.30: Femte heat starter

  • 17.40: Finaleheat starter - Top 10

  • 18.15: Præmieoverrækkelse ved Streetfood Juelsminde.

/Allan POST


 

 

Hit Counter