Det går den rigtige vej for Morten Fuhlendorf

Vi begynder nu at kunne presse bilen og os selv mere siger en tilfreds Morten Fuhlendorf efter at DM 3 der foregik med basse på Flyvestation Aalborg var afviklet.

Vi var godt klar over at der skulle hænges i for at følge de hurtige kolleger i vores klasse, hvor alle ligger i top 20.

Vores mål for dagen var igen et top fem resultat og med en fjerde plads føler vi at det er godkendt, men det vigtigste er at vi køre stabilt hele dagen uden de store fejl siger co-driver Finn Thomsen ” da vi startede vores samarbejde sidste år lå vi og rådede som nummer 25 generelt og denne gang bliver vi 12 generelt – et resultat vi er rigtig glade og stolte over.

 

 

Med stabil og hurtig kørsel endte Morten Fuhlendorf på en flot 12 plads generelt       (fotograf Allan Post)

Løbet var en kombination af 4 prøver syd for Aalborg og 6 prøver på Flyvestation Aalborg.

Op til løbet havde teamet arbejdet med et lidt anderledes setup til bilen der gav en mere kontant indstyring i svingene og holdet følte også at bilen kørte rigtig godt på de første 4 prøver, hvor de lå i top 3, mens de tabte en enkelt placering på flyvestationen.

Flyvestationen var rigtig hård ved bil og dæk så vi passede måske lidt for meget på, men er vi er stadig godt tilfredse og ser frem til næste DM efter sommerferien, hvor vi vil fortsætte hvor vi slap ved dette rally.

Vi ønsker Jacob Madsen og Line Nedergård tillykke med rigtig flot kørsel og Motorsport Nordjylland for at arrangere et rally som en del af DM ugen i Aalborg med de bindinger det gav.

 FT
Fuhlendorf Motorsport

 

 

 

Hit Counter