Sekundskarp fight ved DM Rallyshow.

 

I et godt samarbejde med Flyvestation Aalborg og Air Transport Wing Aalborg var Motorsport Nordjylland (MNJ) vært for nyskabelsen: Au2parts DM Rallyshow Aalborg.

 

Generalvinderne i Au2parts Rally Himmerland 2022: Nr. 3: Marco Gersager og Carina Møller (Skoda Fabia), generalvindere: Kenneth Madsen og Mette Felthaus (Peugeot 208) samt nr. 2: Ib Kragh og Ditte Kammersgaard (Hyundai i20N).

 

- MNJ indså hurtigt at en ekstra konkurrence-gulerod var nødvendig, forklarer løbsleder Bjarne Sørensen. - Rallysport kræver en benhård prioritering omkring anvendelsen af sponsor-kronerne, hvorfor det var nødvendigt at "indkapsle" rallyshowet som afslutning på det nordjyske motorløb: Au2parts Rally Himmerland 2022. Ellers var risikoen umiddelbart, at kun en brøkdel af DM-rallyfeltets TOP 25 skrev sig på startlisten.

 

Østjyderne: Ib Kragh og Ditte Kammersgaard havde Danmarkspremiere i deres nye rallybil, Hyundai i20N, efter en sæsonstart i en rally-racer af samme bilmærke: - I den lejede rallybil kørte vi nødvendigvis med en ekstra sikkerhedsmargen. Vi glæder os nu til at få Hyundai'en meget mere ind under huden, og give ekstra gas.

 

Ib Kragh og Ditte Kammersgaard vandt rallyshowet generelt, og blev toer i Au2parts Rally Himmerland 2022.

 

Kenneth Madsen og Mette Felthaus udbyggede deres DM-føring med en fornuftig generalsejr deres firehjulstrukne Peugeot 208.

 

Efter "opvarmningen" på formiddagens hastighedsprøver gik deltagerne i gang med de 9 prøver i rallyshowet. Føringen i generalklassementet bølgede frem og tilbage mellem Hyundai-rallyparret og DM-førende: Kenneth Madsen og Mette Felthaus i Peugeot 208. Til sidst gik rallyshow-sejren til Ib Kragh og Ditte Kammersgaard med et forspring på 2 skunder.

I Au2parts Rally Himmerland 2022 blev slutresultatet derimod en ombytning i TOP TO, og med Marco Gersager og Carina Møller i Skoda Fabia på tredjepladsen.

 

 MNJ'eren, Line Nedergaard, konsoliderede sin foreløbige DM-toer sammen med Jacob L. Madsen i deres to hjulstrukne Peugeot 208 Rally med en femteplads generelt.

 

Blandt de tohjulstrukne rallybiler med turbo vandt Jacob L. Madsen og MNJ'eren Line Nedergård suverænt i deres Peugeot 208, og de sluttede samtidig på en femmer generelt.

 

Joas Seidler og Johnni Bragenholdt Christensen er inde i en fase med fejlfinding på deres rallybil

 

Nordjyden Johnni Bragenholdt Christensen er co-driver for rallytalentet: Joas Seidler fra Sjælland i Ford Fiesta: - Det har været et problemfyldt forår med tekniske problemer, som desværre ikke var bortluget inden det nordjyske rally, hvorved vi sluttede på sidstepladsen i klassen.

 

 For Christian A.L.F. Christensen og Henrik Kristensen åd Peugeot 106 "makrellen" og måtte udgå med en smeltet motor.

 

Aalborgenseren, Christian A.L.F Christensen, havde en gæste co-driver: Herik Kristensen fra Struer med til Au2parts Rally Himmerland 2022: - Vi var godt på vej til en sikker klassesejr, da vores Peugeot 106'ers motor smeltede sammen grundet utilstrækkelig nedkøling i sommenvarmen. ÆRGERLIGT - ÆRGERLIGT – ÆRGERLIGT.

 

 Niels og Inger Bjerre hjemkørte en fornuftig firer på hjemmebane i Peugeot 208 Turbo.

 

TO MNJ-rallypar deltog kun i rallyshowet, og her sluttede Niels og Inger Bjerre på en fjerdeplads i klassen med debuten i deres nyindkøbte Peugeot 208 Turbo. I samme klasse scorede klubkammeraterne: John Bragenholdt Christensen og Anja Pedersen en 13. plads med deres 206'er.

MOTORSPORT NORDJYLLAND
Åge Keseler Kirketerp

 

 

Hit Counter