Sol ,Sommer, 180 km krævende rallyprøver på op til 27 km`s længde og delvis i bjerge OG tilmed med en håndfuld danske teams på deltagerlisten .
DE 180 km prøve blev det desværre ikke helt til men for dem der fuldførte en fed weekend ,Nogle var mindre heldige og kommer til at præstere før næste start - held og lykke til dem.
En ekstraordinær følelse for holdet Henrik Munk Hansen (DK) Mark Schuitert (NL) Peugeot 106 S16 der rullede over målstregen som 3. i klassen NC4/36 gen. af 75 tilmeldte idet servicefolk kun kunne findes/møde 1 time før start !. Bedste danske hold blev Michael Sørensen/Erik Kristensensen Skoda på en 7. plads gen./RC2.
Løbet blev vundet af Marijan Griebel/Tobias Braun Citroen C3 .
Næste afdeling af DRM er Rallye Mittelrhein som er "nyt" i mesterskabet men det er kommet frem at prøverne er ca.140 km ud af rutebogen fra Rallye Deutschland . løbet afvikles i weekenden 1/2 -Juli om der er grundlag for dansk deltagelse vil vise sig men efter weekendens strabadser er Henrik Munk Hansen & Co. sneget sig ind på en foreløbig delt 2./3. plads  i DRM Nationals  .Dersom Mark Schuitert (NL) og Tiffany MacDonald (CAN) begge er forhindret er Ranu Van Ruth (NL) nu i spil.
Hele 7 onboard video`s blev det til med en gennemsnit`s hastighed på ca. 80 km/t (hurtigste kører 102 km/t) .
 
 
Onboard Henrik Munk Hansen

 

 

 

  

 

 

 

Stillingen i DRM Nationals

 

Hit Counter