Sejr og et mesterskab

Lørdag d.4/6 deltog Venning Motorsport med Casper og Kristian i Clio R3Teren i 3. afd. af Yokohama Mesterskab øst. Løbet blev kørt ved Stigsnæs ved Skælskør.

Før dette løb førte Casper mesterskabet i klasse 3 med sølle 3 point foran Søren Preisler. Der skulle derfor max point ind på kontoen, og helst flere end på Sørens.

Casper og Kristian lægger ud med et fornuftigt tempo i heat 1, og er hurtigste bil i klassen. Søren udgår desværre på prøven og må trække sig ud af løbet. Nu kunne Casper så vælge at sætte tempoet lidt ned, da føringen til de næste i klassen var tilpas stor. Men sådan tænker Casper ikke, han vil så højt op som muligt generelt.

Så de næste 3 heat blev tempoet sat i vejret, og han vinder klassen suverænt, og bliver nr. 7 generelt.

Efterfølgende bliver Casper dog tildelt flere straffe fordi man mener han har ramt flere chikaner. Det er fakta dommere, så ikke noget der kan gøres noget ved. Men vi kunne dog godt ønske at sådanne straffe kom på resultatlisten løbende, og ikke når først løbet er slut. Casper var ikke klar over at han havde gjort noget forkert, så blev noget overrasket over at får 80 sek. i straf. Heldigvis betød det ikke noget ift klasse sejren, men han røg et stykke ned generelt.

Første mesterskab i år kom i hus, for med kun en afd. tilbage af mesterskabet, og med den føring der nu er opbygget, så er der ingen i klassen som kan indhente dem.

Næste løb er DM3 d.24-25/6 i Ålborg, og ugen efter udstilles bilen hos Jespers Optik i Næstved på Torvestræde fredag d.1/7 til Citynight. 

Casper og Kristian vinder af Yokohama Mesterskabet Øst i 2022

 


 

 

Hit Counter