Rally Team Mejer følger op på succesen
fra Lindum Hillclimb med deltagelse i
Græsted Hillclimb i Nordsjælland

Lørdag den 21. maj blev første afdeling af Danmarksmesterskabet i historisk Hillclimb kørt i Lindum Skov vest for Hobro. Med en 1. plads til Heino Mejer i klasse 7, og en 2. plads til Kurt Mejer i samme klasse, samt en 2. plads til Rene Mejer i klasse 10, kan indledningen på sæsonen kun erklæres som godkendt.

Heino Mejer fanget i et hurtigt sving i Ringkøbing Landbobank Hill Climb 2021

Med disse placeringer som udgangspunkt til den videre kamp om Danmarksmesterskaberne i de forskellige historiske klasser i Hillclimb, er det med store forventninger at Rally Team Mejer tager på pinsetur til Græsted i Nordsjælland, hvor 2. afdeling af mesterskaberne køres søndag den 5. juni i forbindelse med Skandinaviens største veteranbiltræf, Græsted Veterantræf. At løbet køres på fars dag, kan kun være et tegn på succes.

Både Heino Mejer og Kurt Mejer er helt opsatte på at forsvare deres placeringer fra Lindum Hillclimb, og dermed beholde deres placeringer som henholdsvis nr. 1 og 2 i mesterskabet. Desuden vil en sejr i Græsted være ensbetydende med at Heino Mejer kan forsvare 1. pladsen i det generelle mesterskab.

Rene Mejer i Volvo 480 Turbo, har en 2. plads med til Græsted fra 1. afdeling af årets mesterskab

Rene Mejer i den noget svagere, men alligevel hurtige Volvo 480 Turbo, vil selvfølgelig satse på at nå øverste trin på skamlen i Græsted. Hvis det tages i betragtning, at Rene Mejer først startede sin Hillclimb karriere i Corona året 2020, og i 2021 blev Danmarksmester i klasse 10, er der i 2022 lagt op til en skarp konkurrence i klassen, hvor 1. afdeling af de seks tællende løb sluttede med en 2. plads.

Græsted Hillclimb afholdes, som tidligere nævnt, i forbindelse med det traditionsrige Græsted Veterantræf, som hvert år tiltrækker op mod 10.000 gæster. I 2022 er starten på Græsted Hillclimb lagt i umiddelbar nærhed af veterantræffet, så det vil helt sikkert tiltrække stor opmærksomhed, når de gamle hurtige historiske biler søndag den 5. juni starter ud på den 2,8 km lange Hillclimb-strækning ad Bygaden og Holtevej i Græsted.