33. ADAC ACTRONICS Rallye Sulingen 6-7/5 2022
 

Dette års Sulingen blev med kun 1/2 dansk hold på deltagerlisten Henrik Munk Hansen DK i selskab med Tiffany MacDonald CANADA bosat i Hengelo NL.

 

Det 10. af slagsen for Henrik blev et løb der vanen tro bød på lidt af hvert .Fredag aften "led" under fantastisk forårsvejr HELT vindstille resulterede i stillestående støv der som tåge reflekterede alt lys retur , derfor gav 2 minutters startinterval en "forsinkelse på 40 min. på prøve 4 .  
Lørdagen var tilmed krydret med en veltimet regnskylle dersom st.nr. 3 Griebel/Braun Citroen brød i brand på prøve 10 som blev neutraliseret. Da denne ligeledes kørtes som prøve 12 udbrød Tiffany at det var nok den prøve med flest noter pr. km hun nogensinde havde kørt og måske nogensinde ville komme til at køre. Af seks startende hold i klassen NC4 blev det til en 3. plads  samt 37 gen. af 64 ikke medregnet 12 stk,s E-Rally som kører deres eget løb. Knap nok er man kommet hjem er point status tilgængelige på nettet og efter 2 afd. af ialt 7 hvoraf 6 medregnes er en foreløbig 6. plads vel godkendt i en Peugeot 1.6 blandt Biler som Porsche 911,BMW M3 ,EVO X .
Næste løb i det tyske mesterskab Rallye Stemweder Berg der som navnet antyder byder på bjerge afvikles 10-11 /6 og med en rigtig god erindring fra sidste år håber Henrik Munk Hansen & Mark Schuitert NL at være blandt deltagerne .
Teamet

Resultater

 

 

 

 

 

 

 

Hit Counter