DM2 Assens på Fyn blev en kamp 
der sluttede til Jan og Jeannette's fordel. 
 
I weekenden 29.-30. April deltog teamet ved 2. Afd af DM i rally på Fyn og løbet havde fundet 4 udfordrende prøver som hver skulle køres to gange. 

 

"Det er kort og hurtigt overstået men til gengæld er de få prøve km godt fyldt op med krævende sving kombinationer, skiftende vej forløb og en masse toppe hvor man kommer op i luften," fortæller Jan og fortsætter: "Jeg har knoklet siden DM1 med at fejlfinde på Pusle for at finde den børnesygdom som bliver ved med at drille os men det er ikke lykkedes os at komme til en løsning men nu kører vi med det vi har og får det bedste ud af det." 
 
Teamet lagde også godt ud med en top7 og 8 tid på henholdsvis ss1 og 2 men derefter begyndte problemerne at starte op og Pusle satte mere og mere ud. I den lange servicepause på 30 min skiftede teamet de 2 fødepumper i benzintanken i et forsøg på at afhjælpe problemet men det var kun en stakket frist da bilen 2 prøver efter, satte ud igen til stor frustration for Jan og Jeannette. Det betød en tur udover en mark og en unødvendig snurretur da fokus var svær at holde med en bil som ikke kører som den skal. 
 
 
Det duer ikke og på vej ud mod sidste prøve som også var det man kalder power stage - sltså en ekstra point givende prøve, valgte Jan og Jeannette derfor at nulstille hovederne og gav hinanden hånd på at problemer måtte være problemer og så bare køre alt det bilen nu kan trække og kun fokusere på noter og vejforløb. De sidste meter mod mål blev en ren forløsning selvom Pusle ikke var samarbejdsvillig og teamet kunne tage PowerStage point med hjem i bagagen efter en lang dag med udfordringer. 
 
"Det er træls på godt jysk at se en Jan kæmpe med bilen dag og nat uden at vide præcist hvorfor bilen gør som den gør og vi så står her og faktisk godt kan køre med dér hvor det brænder men så alligevel ikke fordi Pusle har sit eget liv," fortæller Jeannette. 

 
JP Racing slutter på en tilfredsstillende 5. Plads i en hård klasse og en 9. Plads generelt. 
 
"En stor tak til ÆG Racing ved Carsten Jensen som hjalp os med vores problem i servicepausen. Det er fedt at man kan og vil hjælpe hinanden selvom man er konkurrenter i samme klasse. Dét er virkelig sportsmannship som vi værdsætter" takker Jan og Jeannette slutteligt. 
 
Nu er der en pause før Pusle skal på banen igen så her vil teamet gå bilen efter i sømmende for at finde det egentlige problem for så at stå 100% klar til næste løb.

 

Hit Counter