Hej Rallyfans
I Kølvandet på et forrygende 2021 som jeg ikke havde turde drømme om i skyggen af Corona lykkedes det at køre hele 7 løb ,2 i D og 5 i NL hvilket smed en 3. plads af sig i 1600 klassen i det Hollandske mesterskab OG hele 3 DRC (Dansk Rally Club) cups af sig .Rallykørerpokalen , Copenhagen rally cup og DRC rally cup 2.
Ville gerne have vedlagt billeder men det trækker ud med at få dem graveret . 
Imens tiden flyver afsted blev det pludselig tid til nye eventyr - denne gang gik turen til 57. Rallye Erzgebirge 2022 med Sachsenring banen som centrum og hvis nogen ligesom mig søger nye udfordringer er dette et sted at starte . Jeg er egentlig ikke til banekørsel og kun få råder nok over en tilstrækkelig undervogn som kører bare nogenlunde på både hullede hjulspor strøet med ballaststen og "andet vejfyld" - snoede hillclimb stræk - city rundbaner og naturligvis den kuperede bjergbane Sachsenring og tilmed i mørke som jeg ihvertfald ikke har lygter til at oplyse og med en italiener i en R5 på hjul der tilbød masser af lys i nakken blev det heller ikke til overflod af idealkurver denne gang .Det lykkedes til gengæld at slutte som 43. gen. af 58 startende/4. i klasse NC4 dette til trods for at jeg var kommet hjemmefra uden høfeber medicin. Om det skal lykkedes at køre alle 7 DRM løb som løbet bl.meget a. tæller til er ønsketænkning ,men om blot en uges tid gælder det Rallye Sulingen .Til dette løb kan jeg ikke "låne" Mark Schuitert derfor bliver jeg Beriget med selskab af Tiffany MacDonald (Canada) bosat i Holland der til "daglig" er tilknyttet "Rallysafe" tracking programmet , dermed bliver hun den 9. nationalitet 2. kører jeg indtil videre har kørt med.
Imens jeg prøver at blive bare nogenlunde klar til næste eventyr kan man jo "opleve" disse meget varierede video`s fra prøverne.

Greetz
Henrik