Paparazzi Rally.

For omkring 30 år siden udkom de første videoer, Crash Movies, hvor hovedemnet var afkørsler, små som store. Det får frygten op i mig, når jeg ser en voldsom afkørsel, med mulige personskader.

Når der er rally i Danmark, strømmer tilskuerne ud til prøverne. De er alle udstyret med minimum en mobiltelefon, hvor alle de oplevelser man kan få til et rally, bliver optaget. Især afkørsler! Tænk hvis man er den første til at fange øjeblikket, når en rallybil rammer et træ eller ruller rundt på marken. Hold da kæft, så er det bare om at få det ud på de sociale medier. Her er det drenge, jeg var først med historien. Dagen er reddet – jeg er i centrum!

Og det bliver læst og kopieret af mange andre, så de kan være først med at fortælle det, til næste led i kæden. Det sker på 2-3 minutter.

Nu er Poul og Per blevet hentet ud af bilen, kørt væk af ambulancen og til hospitalet. Forhåbentligt bare til check og lettere behandling. Men det kan være de endnu ikke har fået informeret deres pårørende. Sagt at de er OK. Få øjeblikke efter billeder eller film er lagt ud, har de pårørende hørt den ”spændende” historie og angsten stiger hos familien. Hvad er der sket? Hvorfor har Poul og Per ikke ringet hjem!

De har ikke nået det inden paparazzi-fotograferne har reageret.

Jeg synes det er umoralsk og stødende.

 

Venlig hilsen
Troels Lund

 

 

Hit Counter