SÆSONSTARTEN BLEV
EN RIGTIG MØGDAG
FOR JOAS SEIDLER

Joas Seidler og Johnni B. Christensen kom fint fra start på den første af fire rundbaner blandt 10 rallyprøver i Slagelse Rally ved sæsonpremieren på Dansk Super Rally 2022 og havde farten til en god tid, men nåede kun at køre en kvart omgang, før de blev stoppet af et rødt flag.- En anden deltager var kørt af vejen og skulle have hjælp, men vi endte dog med at blive noteret for den næsthurtigste tid i vores klasse. Siden gik det bare den modsatte vej, fastslog Joas Seidler, som i åbningsløbet måtte nøjes med en sjetteplads i RC5-klassen.
For Seidler Motorsport blev årets første DM-runde derfor en skuffelse, så nu handler det bare om at komme videre!

Joas og Johnni er et af de unge talenthold i RC5-klassen og har tidligere kørt i Ford Puma, men den er nu udskiftet med en Ford Fiesta R2J, og dermed forventer holdet at være bedre mobiliseret end før i kampen om mesterskabet i RC5-klassen med konkurrenter i biler som Renault Clio Rally5 og Opel Adam.

Først begyndte gearkassen at drille og siden mistede motoren trækkraft, og i servicepauserne blev der ledt forgæves efter årsagerne dertil. (Foto: Morten Dam/specialpress@gmail.com)
 
Joas Seidler (t.h.) og Johnni B. Christensen fik ikke den bedste sæsonstart i Slagelse Rallyet, men fokuserer nu på den næste runde på Fyn i slutningen af april. (Foto: Morten Dam/specialpress@gmail.com)

VILLE BARE GENNEMFØRE
- På den efterfølgende rallyprøve blev vi noteret for den fjerdebedste tid, men derefter gik det kun den forkerte vej. Det blev svært at skifte til lavere gear og problemet fortsatte hele vejen til mål, forklarede Joas Seidler videre og tilføjede:
- Uvist af hvilken årsag mistede bilen også trækkraft, så det blev svært at accelerere ud af svingene. Dét fortsatte resten af vejen til mål. Så vi havde ikke nogen nem dag, derimod meget irriterende fordi vi ikke kunne lokalisere årsagen til den manglende trækkraft. Faktisk var det en rigtig møgdag!


Joas Seidler og Johnni B. Christensen fortsatte for i det mindste at gennemføre, og er her i et sving på den femte af dagens 10 rallyprøver. (Foto: Morten Dam/specialpress@gmail.com)

Ford-holdet fortsatte dog ufortrødent mod mål for i det mindste at gennemføre. Til gengæld har holdet droppet at deltage i årets første rallyspecial Skærtorsdag i Avedøre.
- I stedet samles teamet på værkstedet for at finde og eliminere problemet med gearkassen og motoren, så vi er klar til den næste runde i Dansk Super Rally på Fyn den 30. april, sluttede Joas Seidler.

 

 

Hit Counter