En god sæsonstart for Morten Fuhlendorf.

Morten Fuhlendorf og Finn Thomsen tog d. 9 april hul på deres anden sæson sammen, til det første løb i den danske mesterskabsserie i rally 2022, der blev startet med et brag af et rally i Slagelse.

Løbet var på over 100 kilometer hastighedsprøver, der virkelig udfordrede chaufførerne med hurtige passager, ujævnt underlag, topfart og mange andre ting der også gjorde løbet spændene at se på som tilskuer.

Holdet havde fokus på bremsepunkter og svinghastigheder i den Peugeot 208 Rally4 bil de fik sidst på sæsonen 2021 og det gik den rigtige vej.

Denne bil kører fantastisk og vi skal virkelig øve os i at holde høje svinghastigheder og bremse sent. Vi arbejder på at flytte grænserne hver gang vi sidder i bilen siger Morten Fuhlendorf og vi kan se at det går den rigtige vej.

Vi havde en forudsætning om at køre i top 5 i vores klasse og det lykkedes faktisk, men ikke uden kamp for vi må erkende at vi er endt i en dynamitklasse med virkelig dygtige kørere der er på vej frem og kørere vi nok ser i endnu hurtigere biler i fremtiden siger Finn Thomsen og fortsætter. ”vi startede lidt langsomt ud, kom dog hurtigt op i fart, men vi blev ret hurtigt udfordret med indhentning af langsommere biler grundet vores startplacering i feltet.

Morten Fuhlendorf havde en god dag og kørte sig 15 pladser frem i feltet.

Start placeringen i et rally er udregnet efter tidligere resultater og vores udregnede startplacering passer nok ikke 100% til vores nuværende tempo, da vi hentede konkurrenter på 7 ud af 10 prøver. Vi var seedede som nummer 27, men endte på en 12 plads og det koster altid tid at indhente nogen og giver uro i bilen både hos os, men også hos dem der bliver hentet, så vi håber på at få justeret vores startplacering allerede til næste rally.

Vi takker Slagelse Motorsport for et virkelig godt tilrettelagt rally, hvor der var lagt nogle gode lange pauser ind så vi også fik publikum at se i serviceområderne.

Holdet ser allerede frem mod anden afdeling af mesterskabet der afvikles 30 april på Fyn.

FT

 

Hit Counter