Andenplads til Marco Gersager og Carina Møller

 

GM Motorsport fik en flot start på årets Dansk Super Rally. Ved lørdagens Slagelse Rally kørte Marco Gersager og Carina Møller sig ind på en generel andenplads og undervejs lykkedes det dem at vinde en af de ti hastighedsprøver. Det var en førstegangsoplevelse for makkerparret.

 


Marco Gersager og Carina Møller var flyvende og tog andenpladsen i sæsonpremieren i Dansk Super Rally (foto: Jokum Tord Larsen).

 

"Det var virkelig fedt at være i gang, og det var en rigtig god start på sæsonen," siger en glad Marco Gersager. "Jeg startede ellers med at gå i stå på den allerførste hastighedsprøve, men derefter gik det bare godt for Carina og mig."

 

Flere gange pustede Marco Gersager og Carina Møller løbets senere vindere i nakken. Ofte adskilte blot et par sekunder dem. På den fjerde hastighedsprøve var de eksempelvis et halvt sekund efter, og på den niende hastighedsprøve slog de Kenneth Madsen og Mette Felthaus med to sekunder."

 

"Jeg er virkelig glad for, at vi var så tæt på Kenneth Madsen på hans hjemmebane," siger Marco Gersager. På løbets tiende hastighedsprøve – den pointgivende såkaldte powerstage – var han og Carina Møller atter tæt på.

"Powerstagen var virkelig tæt. Carina sagde til mig, at jeg skulle bruge hovedet, men det mener jeg nu, at jeg altid gør. Men vi fandt en virkelig god rytme på prøven, og vi endte med kun at blive slået med 0,1 sekund. Da vi fik tiden efter prøven, sagde jeg til Carina, at jeg ville tage hatten af, hvis nogen kunne slå den tid. Men det kunne Kenneth. Så stor ros til ham. Det var superflot, og det var rigtigt race."

 

Slutresultatet blev en generel andenplads i Slagelse Rally

 

 


Der var store smil hele vejen rundt i GM Motorsport efter andenpladsen i Slagelse Rally (foto: Jokum Tord Larsen).

 

"Det resultat er vi alle sammen rigtigt glade for, men jeg skylder også en stor tak til hele vores servicemandskab," siger Marco Gersager. "De har virkelig gjort det godt, og det var ikke kun noget, Carina og jeg oplevede. Flere af de erfarne tilskuere, som jeg kender, har rost teamet for, hvor rolig bilen var ude på hastighedsprøverne."

 

Næste gang Marco Gersager og Carina Møller skal kæmpe om point til Danmarksmesterskabet, bliver ved Anderup El Rally på det sydvestlige Fyn i slutningen af april.

 

 

Hit Counter