Casper Venning er så klar til 
DM Rally 2022 som han kan blive 

 

Casper og hans 2. køre Kristian Birk har kæmpet de sidste par sæsoner med en ældre Twingo som voldte flere tekniske problemer, og derfor havde drengene meget svært ved at blande sig i toppen af klassen. Casper konkluderede allerede midt på sæson 2021, at der skulle ske et bil skifte til 2022 hvis de skulle have en chance i den utroligt hårde klasse RC4.

 

 

Casper begyndte så småt at undersøge markedet, og havde snakke med hans hovedsponsor. Pludselig bød muligheden sig for at købe en Renault Clio R3T, en bil som var 1½ år gl. og kørt af Carsten Jensen (Æg Racing), og som kun havde kørt 800km. Så stort set en ny bil.

 

Casper, Kristian og Clio har deltaget i testløb i Slagelse, Struer og Roskilde inde for de sidste 3 uger, og lidt småting er blevet justeret og rettet til som Casper ønsker det. Casper og resten af hans team er meget spændte på den kommende weekends DM i Slagelse, for hvor højt op i klassen vil de kunne nå. For vil bilen køre så godt som testene viser den gør, når det endelig gælder, og er Casper blevet fortrolig nok med bilen til at holde højre pedal helt flad? Det er en turbo bil som har et kolossalt moment, og nogle fantastiske bremser i forhold til den gamle Twingo, og det kræver noget tilvænning, men Casper og Kristian er meget optimistiske.

 

 

DM1 i Rally køres på lørdag d.9/4 i området ved Slagelse. Løbet har rallycentrum ved ZBC i Slagelse. Første bil starter ud på prøverne kl. 8:00 og forventes i mål ca. kl 17:30.


 

Hit Counter