Dansk Rally Clubs rallykørerpokal skal 
vindes af landets bedste rallykører
 

Nyt pointsystem til fornem vandrepokal

Rallykørerpokalen er en af Dansk Rally Clubs tre fornemmeste pokaler. Med en imponerende historie helt tilbage fra 1954 er den gennem 68 år vundet af en perlerække af dansk rallysports største navne.

Pokalen, der er evigt vandrende, har til sæson 2022 fået ændret sit pointsystem, så det sikres, at det er årets bedste, hurtigste og mest vindende danske rallykører, der får sit navn indgraveret på pokalen.

Den vigtigste ændring er, at Dansk Rally Club er gået bort fra at give point for klasseplacering og nu kun tildeler point for generalklasseplacering. Flest point får man ved at deltage i WRC- og ERC-rallyer, nemlig max 40 point for en 1. plads med faldende point for efterfølgende placeringer, næstflest i udenlandske rallyer med mindst 90 km hastighedsprøver, her er det max 30 point, og for deltagelse i Dansk Super Rally (DM-rallyer) kan man endelig opnå max 20 point.

Udover Rallykørerpokalen har Dansk Rally Club to andre pokaler, som klubben anser for at være blandt sine fornemmeste; det er Arne Guldmark-pokalen (DRC's ærespokal) samt Monte-Carlo pokalen.

Se de nøjagtige bestemmelser for Rallykørerpokalen og klubbens øvrige pokaler her:

Stillinger vil blive opdateret efter første afdeling af Dansk Super Rally (DM i rally).

Dansk Rally Clubs bestyrelse er i gang med på en lang række områder at gøre klubben mere attraktiv for nuværende og tidligere erfarne danske rallykørere og vil præsentere en række initiativer i årets løb.

 Eisenberg

Hit Counter