Ib Kragh: "Godt at få fart i kroppen"

Ditte Kammergaard og Ib Kragh fik endelig noget rallyfart i kroppen

 

Lørdag sad Ib Kragh for første gang i næsten et halvt år atter bag rattet af en rallybil. Det skete, da han med dels sin faste co-driver, Ditte Kammersgaard, dels sin mekaniker, Bo Mølgaard, ved en rallytest i Fårvang afprøvede den Mitsubishi Lancer Evo VI, som han i næste weekend skal køre ved Slagelse Rally – første afdeling af Dansk Super Rally.

 

"Jeg har lånt bilen af Nicolai Baltzer Jensen, og selv om jeg har prøvet mange forskellige firhjulstrækkere gennem tiden, har jeg aldrig før prøvet sådan en Mitsubishi," siger Ib Kragh.

 

"Den er speciel at køre i, men den kan faktisk langt mere end man skulle tro. Det er en såkaldt gruppe N-bil – altså en standardvogn – og selv om den har turbomotor og firhjulstræk, er den dog slet ikke bygget så kompromisløst op som den Hyundai i20N Rally2, som jeg får senere på året."

 

Mitsubishi Lanceren er ikke ny. Den stammer faktisk fra 2001, og bilen er blevet kørt af bl.a. Karl-Åge Jensen, Christian Jensen og Tage Meldgaard. Og nu er Ib Kraghs navn altså også føjet til listen over chauffører.

 

"Vi havde lige nogle problemer med bremserne, men det skal vi have fikset inden næste weekends DM-løb," siger Ib Kragh. "Men det var godt at få fart i kroppen igen, og det var det vigtigste med testen."

 

  

IK Motorsport


Hit Counter