TO I EN.

VETERANLØB & SONAX-DASU CLASSIC

Lørdag den 23 april er Ikast og omegns Motor Klub vært ved ikke mindre end to arrangementer, den samme dag. Begge er med gamle biler som omdrejningspunkt.

”Rema-1000. Veteranløbet”. Det er klubbens første Veteranløb. Her er det hyggen, der er sat fokus på. En køretur på ca. 80 km i flot og afvekslende natur og med indlagte opgaver deltagerne skal løse.

Så er det ”Rema-1000. Ikast Løbet”, som er 1 afd. af dette års ”SONAX-DASU Classic” Mesterskab i Regularity.  Igen en flot tur men på 225 km. Her er det præcision, der er i højsædet.

Fælles for de to arrangementer er, at det handler om gamle biler, der er fra før 1991.  For at deltagerne i de to løb ikke skal køre i vejen for hinanden, er der udlagt ruter i to forskellige områder.

Omdrejningspunktet for arrangementet er Ikast og omegns Motor Klubs Klubhus, ved Nørlundbanen syd for Ikast. Her er der Start, Pause & Mål. Så her vil der være aktivitet af gamle biler det meste af dagen.

Så vil i have en oplevelse med jeres gamle bil ja så kom og deltage i en af de to arrangementer den 23 april. Oplysningerne finder i på www.knagen.dk

Oldtimer hilsen IMK – Troels.

 

Hit Counter