NYT KAROSSERI OG OPTIMALT GREJ

 

Der er ikke lagt mange timer på sofaen på ’langs’ for rallyteamet Team Hyllinge Racing, for en vigtig beslutning blev taget efter sæsonen 2021.

 

VAR DET NU at man skulle slutte, NEJ, for John Frederiksen er stadig i god form, og hele temaet omkring ham kører som smurt i olie, alt virker, og beslutningen om at gøre BMW’n endnu mere konkurrence dygtig lå i det sønderjyske.

Kim Boisens BMW var til salg, men John ville ikke købe hele pakken. En lørdag tog Thomas, Lille Larsen og John til Broager, og afmonterede motor og gearkassen på Kims BMW og tog resten med hjem, hvorfor ikke det hele!

JO! – for i sæsonen 2021 blev motor og gearkassen totalt renoveret, motoren hos Køhler Racing i Sverige og gearkassen via Drenth i Holland, så det ville være dumt ikke at fortsætte med det som virkede, men virkede karosseriet og undervognen da ikke!

Både og, men det gamle karosseri var tungt og en smule træt, og Kim Boisens karosseri var nyt, frisk, optimalt og noget lettere og alle delene under var så optimale og lavet i lettere materieler, så den lå lige til højrebenet at købe dansk rallysports bedste BMW karosseri.

OG der skulle laves nyt ledningsbet, og her har lille Larsen brugt MANGE timer, op mod 400 af slagsen, men det duede også fra første opstart, det er virkeligt high tech det nye ledningsnet. Og der er også brugt mange timer på bilen generelt, for at den står kampklar som den gør den dag i dag.

Bilen har været hos Køhler i Sverige og blive trimmet, og så skulle en rallytest i Slagelse så vise om samlesættet BMW Scala 1:1 var samlet rigtigt og virkede derefter.

ET problem fra morgenstunden blev heldigvis løst, Team Hyllinge Racing har bare folk med hver deres spids kompetencer, og så kunne Lodsen, John Frederiksen og Thomas Holm Hansen prøve til på hastighedsprøven, og bilen virkede, uha ja.

John,

”den er så let kørt og kører bedre på hjulene, den måde en rallybil skal køre på, og den skal jo have gear hele tiden, jo det er en klar opgradering, og de mange timer som er brugt i vinterens løb betaler sig nu tilbage, uha jeg er en glad dreng”.

NU er næste opgave, John Frederiksen Rallytest i ASK Hedeland med Roskilde Dyreskueplads om centrum for testen, og John glæder sig som om det var hans første tur i en rallybil som 18 årig, bare i en noget opgraderet Opel Ascona.

FØRSTE DM RALLY Slagelse Rally den 9. april hos Slagelse Auto Sport, hvor 10 hastighedsprøver venter det danske rallyfolk.

/Allan POST

Hit Counter