Tillykke du gamle!

Jeg er glad for biler. Jeg er MEGET glad for min racerbil – det er ikke nogen hemmelighed. Den har nu været i mit ejerskab i snart 16 år. Drømmen om at købe en klassisk Mini og komme i gang med motorsport blev muligt efter jeg arvede en lille sum penge efter min far. At køre Mini hørte tiden til – min far kørte mange Mini’er og havde også selv dyrket rallysporten.

Med hjælp fra en række gode venner lykkedes det i 2007 at køre min første rigtige sæson i bilen. Det er blevet til flere pokaler på hylden og som årene er gået har vi også trillet mange kilometer sammen.

Da du rundede 50 år var det tid til en større renovering. Det tog et par år at få dig ud at køre igen. Du har fået ny motor og gearkasse et par gange. Jeg har også en gang givet dig en kæmpe bule – men du blev hurtigt fikset igen. Du starter altid (måske ikke første gang) og du kører som en drøm.

I år skal vi starte lidt forfra igen. Min ene søn Mikkel skal med ud og køre lidt klubrally. Så vi er tilbage hvor vi startede - med en drøm om at dyrke motorsport – og at mærke køreglæde og farten på landevejene.

Tillykke med de 60 år den 15. marts 2022 – Danmarks ældste rallybil.

 

Hit Counter