FØRSTE ÅR MED RACE MEDIA APS
2021 blev året hvor Race Media blev ændret til Race Media ApS.
Den 1.april blev undertegnede ansat som Direktør for Race Media ApS.
Ud af til har de fleste nok ikke mærket meget til det, og rent arbejdsmæssig blev der heller ikke de store ændringer. Men økonomisk kom der nu meget mere ro på, og det var vigtigt i en Corona tid med flere aflysninger af løb og dermed også TV produktioner.

KÆMPE OPBAKNING FRA RALLYSPORTEN
Aldrig tidligere har der været så stor interesse for køb af vores Rally Medie Pakker.
Vi takker kørere, løbsarrangører og sponsorer.

MOTOCROSS - ROAD RACING - HILL CLIMB - REGULARITY RALLY - KLUB RALLY
Race Media producerede også 4 Motocross programmer for Dansk Motor Union.
Vi fulgte fortrinsvis udelukkende toppen af Damerne og de 2 Herrer klasser DIV1 og DIV2.
Det viste sig at specielt Marius Strandbergs Action Drone optagelser virkede super godt, men de medvirkende topkører leverede virkeligt varen med masser af spænding og dramatik - krydret med gode interviews. Det blev også til enkelte, men gode programmer fra Roadracing, Hillclimb og Regularity Rally og Klub Rally

MERE END 600 TV VISNINGER
På trods af Corona aflysninger blev det til hele 30 TV programmer i 2021.
De blev sendt gennemsnitligt mere end 20 gange hver - hvilket gav mere end 600 visninger. Altså næsten 2 programmer i gennemsnit dagligt året rundt.

MERE END 1 MILLION TV SEERE
Programmerne blev vist flest gange på TV Syd, TV2/Nord og TV2 Lorry. Men de blev også alle vist på TV Midt-Vest, TV3 Sport og TV3 Max. Derfor kan vi nu igen konstatere at  Race Media ApS stod for langt den største del af de Danske Motorsports TV dækning i 2021. Seertallene på TV anslås til mere end 1 million.

MERE END 2 MILLIONER VISNINGER PÅ FACEBOOK
Visninger på Facebook er nærmest gået helt amok i 2021. Vores mest viste blev Michael Sørensen der giver vores Dronepilot Marius Strandberg en highspeed køretur i R2 Rallybilen,
Her ved årets udgang har den rundet 350.000 visninger. Vi har samlet haft mere end 2 millioner visninger af alle vores videoer på Facebook.

DAGLIGE INDSLAG PÅ NETTV
Fra det første DM Rally blev kørt og indtil 3 uger efter det sidste har vi lagt sekvenser på NET TV kanalen dagligt. Samlet blev det til 420 stk. Antallet af brugere er vokset en anelse, men vi vil selvfølgeligt gerne have mange flere. Vi takker jer der har tegnet abonnement og dermed også støtter produktionerne økonomisk.

2022
Der bliver ingen vinterpause for Race Media ApS. Det nye år starter 1. januar med produktion af et portrætprogram med en kendt Rallykører/Teamchef. Derefter står den på Rallye Monte Carlo Historique. I marts måned starter den Danske Rally Sæson med flere testløb, og først i april bliver det første DM Rally kørt.

Jeg vil slutte med at takke jer for jeres store indsats 2021. Uden jer har det ikke kunne lade sig gøre. Jeg håber på et mindst lige så godt 2022, og ønsker jer et rigtig godt nytår :-)

LINK TIL 2021 på 3 1/2 minut: https://racenettv.dk/play.aspx?cid=2627&vid=64814

med venlig hilsen/best regards 

PETER MORTENSEN
Direktør
Race Media ApS

 

Hit Counter