NFMS klar med Påskeprøver 2024

Venter 30-35 rallybiler
til start på 13 prøver

Nykøbing Falster Motor Sport benytter traditionen tro påsken til afvikling af motorklubbens årligt tilbagevendende påskeprøver på Lolland og Falster, og venter 30-35 rallybiler til start på 13 hastighedsprøver med en samlet længde på 30 kilometer.
Efter en større ombygning bliver bilhuset Ejner Hessel i Øster Toreby igen centrum for arrangementet med start mandag den 1. april klokken 9.00 - og det er ikke aprilsnar, men 2. påskedag!
For de interesserede vil det erhverve en komplet guide med deltagerliste og oversigt over løbets 13 hastighedsprøver, hvoraf to er helt nye.
- Fem af prøverne køres to gange og en enkelt køres tre gange, og efter de første syv prøver er der indlagt en pause, som vil give publikum mulighed for at se deltagerne og rallybilerne på nært hold, fortæller løbsleder John Larsen, NFMS.
Rallyfeltet bliver en blanding af lokale og udenbys kørere, som kan udnytte påskeprøverne som opvarmning til seks runder af årets opgør i Dansk Super Rally såvel som ni runder i den landsdækkende Yokohama-turnering i rallysprint og andre rallyarrangementer.

Der bliver gået til stålet, når der kæmpes om placeringerne i de respektive klasser ved NFMS' påskeprøver


Rally er ikke kun for store drenge, der er også plads til gæve piger i sporten. Her er T. Galjanic og T. Hansen for fuld fart i en lille væver Autobianchi Abarth.


Klassevindere i NFMS Påskeprøver 2023.

 

Hit Counter