Dødsfald

Det er med et tungt hjerte og ubeskrivelig sorg, at meddele at vores elskede og kære far, John Knud Hansen, sent i aftes d. 16.03.2024, sov stille ind efter kort tids sygdom. 
Vi har været her før og stod her for mindre end 5 år siden, dengang med vores elskede mor. Nu står vi her igen, vores verden er igen vendt på hovedet og vi er stadigvæk i færd med at komme os over chokket samt bearbejde den forfærdelige tragedie som ramte vores familie i går. 
At skulle sige farvel til en forældre, var noget af det sværeste at skulle igennem men at skulle sige farvel til begge sine forældre indenfor en tidsramme på mindre end 5 år, er intet mindre end uvirkeligt, ubegribeligt og slet ikke til at forstå. Så nu åbner vi vores knuste hjerte op igen og gør plads til ham, lige ved siden af mor. Og for altid vil de blive båret med kærlighed, minder og glæde, dybt inde i vores hjerte. 
Vi er sønderknuste. Vi er ødelagte. Så nu passer vi på hinanden, værner om hinanden og samler os som familie i denne meget svære tid, inden Vi sender den gamle afsted, på sin sidste køretur. 

Tak for alt, John Hansen, far. ❤️ Æret være dit minde. 

Dine børn, Signe, Simon & Sune. 

Vallentin RallySport / Team Gislinge Racing


Bisættelse finder sted fredag d. 22.03.2024 kl. 14.00, Gislinge Kirke.

  

Hit Counter