MAX blev testet i Herning
 
Fra fredag til søndag inviterer Messecenter Herning indenfor til Motorshow 2024, der byder på masser af lækkerier for alle, der har benzin i blodet. For JP Racing giver det store event fine muligheder for at teste og blive fortrolig med nyindkøbet forud for rallysæsonen.
JP Racing har de seneste sæsoner kørt i Pusle, en Peugeot 208 T16 R5, der nu er solgt og skal til Irland.
- Vi er gået fra Pusle til MAX, fortæller Jan Petersen, der sammen med co-driver Mads Dalsager nu sætter sig til rette i en højpotent 4-hjulstrukket Skoda Fabia RC2.
Den tyskproducerede rallybil med 320 HK og 480 NM er hentet i Finland og selvom den er årgang 2020 har den ikke kørt mange kilometer. Det laver Jan og Mads nu om på og tager i slutningen af februar til Belgien for at deltage i Rally Van Haspengouw som den første udfordring med MAX, som den nye racer er døbt.
I Forbindelse med Motorshow udstiller og inspirer Dansk Rally Union i Hal C og giver også mulighed for at publikum kan købe sig til en tur som co-driver – blandt andre hos JP Racing.
- Det er en superfin mulighed for at promovere rallysporten og masser af mennesker har været forbi os på standen for at få en snak om både sporten og vores nye bil. Og så giver de mange ture med publikum som co-driver mig en fed mulighed for at blive endnu mere fortrolig med MAX., så det er ren win-win.
MAX har bestemt ikke skuffet det rutinerede makkerpar i JP Racing. 
- Det her er noget helt andet, end vi har været vant til. Der er en helt anden bund i trækket og nu glæder vis os bare til at komme ud og give den gas, siger Mads Dalsager, der ligesom sin makker ser frem til den kommende rallysæson.
- Det er for os lidt ligesom når økokøerne lukkes ud på græs om foråret. Nu begynder der igen at komme uro i højrefoden og vi er sikre på, at det bliver en kanon sæson med løb i bl.a. Belgien, Tyskland og selvfølgelig hjemme i Danmark, slutter Jan Petersen.

 

Hit Counter