Rallyspeed.dk videoerne er set over  1.000.000 gange på YoutubeDet har været et super godt og spændende år for Rallyspeed.dk.  Siden jeg tilbød at lave VIP videoer til de Teams, som skulle have interesse i det, så har der været rigtig meget fart på… Mine batterier og andet udstyr er blevet udskiftet og jeg har givet den fuld gas med at være med til mange løb fra Klub Rally til DM Rally.

I 2023 har jeg produceret ikk mindre end 174 Rally videoer med fra Dansk Rally.   Alle de videoer kan Du finde på Rallyspeed`s hjemmeside eller på Rallyspeed` s kanal på Youtube, hvor det er blevet til over 700 Rally videoer siden 2009, hvor Rallyspeed blev skabt.

2023 er snart ved at være slut og det har været en kanon go Rally sæson.  Vildt spændende og mega fedt at være med til helt tæt på derude. Der kom nogle nye muligheder for Jer Rallyfolk med Rallyspeed.dk , da sæsonen startede og og det er gået super godt med muligheden for at få lavet VIP videoer fra løbene af. Der er heldigvis rigtig mange af Jer, der har benyttet Jer af det og det er jeg super glad for.

Taaak til alle Jer, der har været med til at holde Rallyspeed`s hjul i gang, da hver en krone indtjent på VIP videoerne, de er blevet brugt på udgifter til nyt udstyr og løbs udgifterne.  

Den mulighed fortsætter på samme måde i 2024.   Hvilke løb , der kommer i min kalender, det finder jeg ud af i januar måned, hvor hjemmesiden skal opdateres.  Men selvom der er vinterpause lige nu, så roder jeg stadigvæk med videoerne, for jeg har haft samarbejde med over 20 Rally biler, som har kørt rundt med Rallyspeed.dk streamere i 23 og det udløser jo en År` s video til dem som aftalt.   Taaak til ALLE Jer.

Og de videoer er jeg i fuld gang med på nuværende tidspunkt. Så hold godt øje med Rallyspeed.dk` s hjemmeside.  Der kommer stadigvæk nye videoer derinde .

Til sidst vil jeg slutte af med at sige Glædelig Jul og Godt Nytår til Jer alle og jeg ser meget frem til at se og hilse på Jer igen derude i 2024, når Rally sæsonen starter igen

Claus Rallyspeed Boch

www.Rallyspeed.dk

Hit Counter