Kære Rallykører - og andre interesserede

Jeg har aldrig lagt skjul på, at vi de senere år har kunne ønske os et bedre samarbejde og opbakning fra DASU. Men at de lige nu er gået så langt, at de hjælper andre til at give os konkurrence. Den havde jeg ikke lige set komme. Vi er noget i tvivl om der er økonomisk plads til flere TV produktionsselskaber i Dansk Rally?
Inden de Danske Rallykører hopper med på LIVE TV og Pluto TV vognen, vil det måske være en god ide at være opmærksom på forskellen på hvad Race Media kan tilbyde og hvad DASU kan tilbyde.
 
Min personlige mening er at Dansk Motorsport - og specielt Dansk Rally - ikke egner sig til LIVE TV. Live TV er en døgnflue hvor man viser laaaaange kedelige programmer som meget få gider se. Programmerne vil også typisk være uden Onboard og Drone, da det er dyrt og besværligt at sende live. Folk ser typisk LIVE programmer 1 gang og aldrig mere. Vore programmer hvor man viser det bedste af det bedste kan ses igen og igen mange år frem i tiden.
 
Hvorfor vælger et nyt stort produktionsfirma  uden nogen form for erfaring med Rally TV produktioner. Et firma hvor produktionerne drukner i alt det andet de laver - hvor folkene bag ikke brænder specielt for sporten. Nye folk som ingen af jer kender - og nye folk der ikke kender jer.
 
TV mæssigt har Dansk Rally Sport været DASU største succes nogensinde. Ingen andre motorsportsgrene i Danmark kan prale af mere end 30 års TV dækning - med programmer sendt mere en 1 gang dagligt året rundt. Æren for dette skyldes ikke DASU, men jer kører der har skaffet økonomien til det - samt et produktionsselskab og folk der brænder for Rallysporten. Folk der står op kl. 5 om morgenen og først er hjemme igen efter midnat i en weekend til samme lave løn som de fik for 25 år siden.

Økonomisk står det nye Race Media TV bedre end nogensinde før. Vi starter ud med absolut ingen gæld til nogen som helst. Vi har rigeligt udstyr, der er købt og betalt.
 
Og til dem der stadig ikke mener vi dækker bredden, har vi igen i år bragt interviews med flere end 80 Rallykører på TV. Vi har TV dækket 6 klasser i DSR + 3 Sprintløb, Yokohama Finalen, Regularity og Rallye Monte Carlo Historisk - derudover kommer så også Portrætprogrammer, samt Historien om Danish Junior Rally Team. 
 
Næste år er planen at vi starter sæsonen ud med 4 TV programmer om Danish Junior Rally Team - derefter 4 programmer fra Rallye Monte Carlo I Historique - og derefter 4 optakts Rally programmer  til den nye sæson. (Sammendrag fra 2023)
Fra marts lægger vi et program om Rallysportens Guldalder op på NETTV kanalen hver uge helt indtil sommerferien. Men hvis DASU og Dansk Rally Sport ønsker at andre tager over - så kan vi jo desværre blive nødsaget til at stoppe her.

Uanset hvad DASU gør, er det vel i sidste ende, jer kører, løbsarrangører m. flere der kommer til at afgøre hvad man vælger fremover. Jeg håber, at I tager det valg, og mener der er bedst for jer og sporten.

Se også vedhæftede dokument, der beskriver hvad Race Media TV kan tilbyde i 2024.

med venlig hilsen/best regards 

PETER MORTENSEN
RACE MEDIA TV

9230 Svenstrup
Tel. +45 20 89 90 60
mail@race-media.dk/