Jysk / Fynsk Mesterskab i bilorientering:

Endnu en guld medalje til Thy / Struer.

Ligesom i kampen om DM-guldet vandt Børge Holm, Thisted og Jørn Mørup, Struer guld i Jysk / Fynsk Mesterskab med maksimumspoint.


Endnu en Guldmedalje: Børge Holm, Thisted (t.h.) og Jørn Mørup, Struer forsvarede for nogle uger siden deres DM guld. I lørdags forsvarede de også guldet i Jysk / Fynsk Mesterskab og som ved DM guldet med maksimumpoint 200.

Årets sæson i bilorientering sluttede lørdag, da Bjerringbro & Omegns Auto Sport stod som arrangører af den 6. og sidste afdeling om det Jysk / Fynske Mesterskab (JFM).

For de nykårede Danmarks Mestre, Børge Holm, Thy Motor Sport, Thisted og Jørn Mørup, Struer og Omegns Motor Sport var der reelt ikke det helt store at køre efter. Holdet havde vundet 4 af de første 5 afdelinger og var dermed sikre på guldet. Men Holm og Mørup ønskede at slutte sæsonen af med maner og vandt da også ganske komfortabelt årets 6 afdeling. Thy/Struer – mandskabet blev ellers noteret for 3 fejl, der hver udløste 25 strafpoint, men da holdet var hurtigst af alle til at gennemkøre ruten og kun blev noteret for 18 minutters forsinkelse på den godt 3 timer lange rute, sluttede de med godkendte 93 strafpoint.

På løbets 2. plads kom Århus mandskabet Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe. Århus holdet var kun noteret for en enkelt fejl, men brugte 109 minutter ud over idealtiden. Dermed blev det til 134 strafpoint til Århus-mandskabet, mens Grindsted kører Lars Palle og kortlæser Ole Skov fra Thy sluttede på løbets 3. plads.

De 2 første mandskaber tog sig også af guld og sølv medaljerne i den samlede stilling, mens der skulle fintælling til, for at få placeret bronzemedaljerne, idet 3 mandskaber alle sluttede på 186 point. Blandt de 3 mandskaber var Struer mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen, men det blev Randers brødrene, Poul og Egon Brøndum, der løb med bronzemedaljerne, foran Struer mandskabet.

Resultat, Hammershøj Autoophug - løbet 2023 – JFM 6.

Bjerringbro & Omegns Auto Sport – lørdag den 18. november 2023.

Sjette og sidste afdeling om Jysk / Fynsk Mesterskab i bilorientering.

Nr. 1

Børge Holm, Thisted – Jørn Mørup, Struer

93 Strafpoint

Nr. 2

Bjarne Andersen – Bernd Thrysøe, Århus

134 Strafpoint

Nr. 3

Lars Palle, Grindsted – Ole Skov, Thy

176 Strafpoint

Nr. 4

Poul Brøndum – Egon Brøndum, Randers

279 Strafpoint

Slutstilling Jysk/Fynsk Mesterskab:

Guld

Børge Holm, Thisted – Jørn Mørup, Struer

200 point

Sølv

Bjarne Andersen – Bernd Thrysøe, Århus

191 point

Bronze

Poul Brøndum – Egon Brøndum, Randers

186 point

Nr. 4

Morten Jäger – Bent Mikkelsen, Struer

186 point

Nr. 5

Jesper Hedevang – Svend Erik Hedevang, Ikast

186 point

 

Hit Counter