Nisseløb den 26. november 2023

 

Så er det atter tid til sjov og spas med motorklubben, og der er igen sat et nisseløb sammen med sjove opgaver og svære spørgsmål - og selvfølgelig er der som altid GUF-poser til børnene.

 

Nisseløb kan alle være med til – det kræver kun en almindelig bil, en hel del opfindsomhed og godt julehumør....

 

Start er søndag den 26. november 2023 fra kl. 10.00-13.00 fra Rednings-Ringen, Lemvig – her er der mulighed for en gratis kop kaffe + saftevand til børnene før start.

Løbet bliver kørt på gode veje og i et roligt tempo. Ruten tager ca. et par timer at gennemføre, og mål er i år på Lemtorpskolen i Lemvig, hvor der vil være præmieuddeling ca. kl.16 – 17, afhængig af hvornår sidste hold er i mål.

Ved mål er der mulighed for at købe gløgg, æbleskiver, cacao, kaffe, te, kage eller en pølse med brød – og der bliver også mulighed for at købe Amerikansk lotteri.

 

Sponsorerne har igen i år været rigtigt gavmilde, så der er rigtigt mange fine gaver, som vil blive uddelt, når alle er i mål – se vedhæftede folder – del den gerne ud til andre 

Følg os på www.loms.dk

 

Så på med nissehuen (også hvis du er hjælper på dagen) og tag gerne naboen med – og kom så og vær med søndag den 26. november 2023

 

Mvh

Lemvig og Omegns Motor Sport

 

Hit Counter