Odsherred Bilcenter Løbet 2023

 

HAMO og Odsherred Bilcenter melder alt klar og byder søndag d. 22 oktober igen i år velkommen til årets sidste mesterskabsløb i klubrally på Sjælland. Hele 40 rally mandskaber er tilmeldt løbet og der skal nok blive en god kamp om sekunderne hele dagen på de 10 Hastighedsprøver da der er stadigvæk mange pokaler og medaljer at kører om og de vil blive uddelt lige efter løbet.
 

HAMO har igennem de sidste 6 år været klubben der vandt Sjællandsmesterskabet for klubhold men der bliver ikke en 7. gang da årets samlede pointhøst har været for lille og derfor står kampen i 2023 mellem de 2 motorklubber Viking Auto Sport fra Frederikssund og ASK-Hedeland fra Roskilde og der er kun en forskel på sølle 2 point her inden søndagens klubrally så det bliver spændende at se hvilken af de 2 motorklubber der skal løbe med den store pokal.
 

HAMO har selv 8 rallyteams på startlisten og mon ikke de kan hjemkører nogle flotte resultater på dagen.
 

HAMOs 5 prøvesteder som alle køres 2 gange ligger spredt,  men kik på det vedhæftede oversigtskort hvis du vil ud og kikke klubrally på søndag. Første bil starter fra Odsherred Bilcenter kl. 9.00 og derefter bliver deltagerne sendt afsted med 4 minutters mellemrum.

HAMO har Claus Boch fra Rallyspeed ude med sine kameraer og han laver video af deltagerne og ligeledes kommer Jens Strande med sin drone og laver nogle flotte luft optagelser ude fra prøverne.
 

Odsherred Bilcenter ved Benny Jørgensen holder hele dagen biludstillingen åben så hvis du er på jagt efter en ny brugtbil så kik forbi og se på udvalget af nyere flotte biler. Hvis du vil se rallybilerne i Svinninge så er de ikke alle sammen tilstede da der hele tiden en udskiftning efterhånden som de kommer hjem i midtvejspausen og afsted igen når det er blevet tid igen.
 

Vi ses i morgen

HAMOs løbsledelse


Hit Counter