Rally Sæsonen 2023 er slut for Morten Fuhlendorf.

Med sidste DM afdeling vel overstået for 14 dage siden i Stoholm kunne Morten Fuhlendorf se tilbage på endnu en sæson i Dansk rally med god fremgang hele året.

Da vi købte den her bil for omkring 2 år siden kæmpede vi med omkring top 30 og med et startnummer som nummer 42 siger Morten Fuhlendorf. Bilen er en rigtig køremaskine der kører fantastisk på hjulene, men som man også skal have respekt for fordi den bare er hurtig. Vores plan har hele tiden været at optimere for hver gang vi har kørt i bilen og her til sidste DM afdeling ligger vi hele dagen med tider i top 10, hvilket vi er utrolig glade for.

Femte DM afdeling i den danske mesterskabsserie i rally var igen en 2 dages forestilling med mørkekørsel og en blanding mellem asfalt og grus.

Løbslederne i Stoholm havde fundet gode udfordrende prøver med lidt grus hist og her og når det er mørkt i Stoholm er det bare mørkt, så en fed start fredag aften.

Rally Stoholm var igen et løb der var krydret med en del grus.

Ved restart lørdag morgen lå vi i top 10 og kæmpede hele dagen for at holde denne placering. Lørdagens prøver var lidt hurtigere end fredag aften så det lykkedes ikke helt at holde placeringen, men vi er stadig godt tilfredse fordi vores overordnede mål var at holde en tredjeplads i klassen for at fastholde vores tredjeplads i DM.

Det lykkedes selvom vi blev lidt kyllinger på den sidste prøve fordi vi var ret sikre på resultatet og fordi bilen næsten var solgt inden løbet.

I mål efter en lang dag på kontoret

Dagen efter løbet blev bilen solgt til Irland og nu vil teamet gå lidt i tænkeboks med hvad der skal ske i 2024 – vi skal køre rally, men i hvad og hvor tænker vi lige lidt over.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport

 

Hit Counter