Så der åbnet for tilmeldingen til Rally Vestjylland 

 

Romk vil meget gerne at folk får sig tilmeldt hurtigst muligt, vi ved godt at sidste tilmelding er 1/11, men vil gerne have en indikation af om løbet skal afholdes eller aflyses.
Set i lyset af de sidste short rallyes har deltager antal ikke kunne løfte et rally, derfor har vi sat et minimum på 30 deltagere for at løbet kan rende rundt.
Vi ved godt der er Yokohama Finalen inden og hvis det er fordi folk ikke melde til før efter dette løb grundet en chance for at køre i stykker.
Vi vil selvfølgelig helst disse vil melde sig til alligevel vi skal nok betale 100% startgebyr retur hvis man er nød til at melde fra grundet haveri og man ikke kan komme, evt smid mig en mail på swollym@yahoo.com eller fang mig på fjasen hvis i agter at kører men ikke vil tilmelde nu ! 
Husk at Rally udvalget har dispenseret fra at man skal have deltaget i flere afdelinger for at få fulde point i finalen så masser at kører om endnu.
Ses vi kom frisk 82km hastighedsprøve  

Med venlig hilsen 
Hans E Madsen 
Formand ROMK.

Dispensation

DRSR Finalen 2023 Rallyudvalget har modtaget en henvendelse fra løbsledelsen omkring DSRS-finalen.

ROMK vil gerne søge en dispensation på 3.43 Særlige pointregler finalen i mesterskabsbestemmelserne.

Nuværende tekst: "Sidste afdeling i alle mesterskaberne efter pkt. 3.1 tæller dobbelt.

Alle pointene i finalen ganges således med 2. For at kunne score point i finalen, skal man have deltaget (startet) i mindst 1 af de andre afdelinger mesterskaberne" Dispensation: "Sidste afdeling i alle mesterskaberne efter pkt. 3.1 tæller dobbelt.

 Alle pointene i finalen ganges således med 2. For at kunne score point i finalen, skal man have deltaget (startet) i mindst 1 af de andre afdelinger mesterskaberne" Baggrund: Grundet deltager antallet set over sæsonen i DSRS ønsker klubben (ROMK) et grundlag for at gennemføre arrangementet da alle deltager vil have noget at køre for hvis en dispensation gives.  Beslutning: Rallyudvalget giver hermed tilladelse til at fjerne kravet om deltagelse i mindst et af de andre afdelinger for at afhjælpe klub og løbsledelsen. Rallyudvalget håber at deltager antallet når et punkt hvorpå arrangementet vil blive gennemført.  /Rallyudvalget.