Rallye Stemweder Berg 2023

Henrik Munk HansenDK/Mark SchuitertNL til start i finalen i Deutsche Rallye Meistersschaft .
DRM/Nationals hedder det mesterskab som man kan deltage i, i en Peugeot 106. Her var der spænding til det sidste IGEN i år.
Så forskellige biler som Citroen C2, Ford Escort RS, Porsche 911, Opel Ascona 400 og Peugeot 106. Og mesterskabsplaceringerne skulle først findes efter finalen - afhængig af udfaldet af finalen. For holdet Hansen/Schuitert OG en del andre blev spændingsniveauet ekstra højt, da en regnbyge krydrede starten fredag aften, der bød på mosbegroede, nu også våde veje i mørke. Spændende blev det på "forkert" dækvalg og en ikke helt optimal lygteopstilling, der desværre var bedst under nedbremsning. Blandt de startende lørdag morgen var stadig det dansk/hollandske makkerpar omend med yderligere en udfordring, idet de var "langt nede" i klassementet. Ikke desto mindre som dagen med skønt efterårssolskinsvejr skred frem lykkedes det at køre sig op på de virkelig udfordrende hastighedsprøver, og slutte som 35 gen. og værd at nævne som 3. i klassen af oprindeligt 10, hvoraf 5 af 5 Suzukiér udgik.  At "trods alt" slutte på en 5. plads i Nationals var meget mere end man turde drømme om, foran flere BMW M3.
Skulle nogen være interesseret er DRM kalenderen 2024 allerede offentliggjort med 6/7 løb og med finale med Ostsee Rallye i det nordtyske, og mon ikke det byder på et gensyn med "Putlos" området.