Så er der video fra Rally Stoholm, som var Finalen for Dansk Super Rally i år.   Og sikke et fedt løb det blev.   Masser af fede Rally prøver, både på asfalt og på grus, hvor Rally bare er en suveræn oplevelse 
 
Jeg har produceret 5 løbs videoer denne gang og det er af 2 grunde.   For det første mener jeg at ALLE deltagerne har ret til at blive set og derfor har jeg brugt videoklip med  ca 95% af alle deltagerne i en af de 5 videoer herunder. Jeg har 10-11 forskellige optagelser af alle deltagerne, så der var masser at vælge imellem. 
 
Og så klart også fordi at jeg havde enormt mange gode videooptagelser med hjem og det ville næsten være en forbrydelse ikke at bruge dem.   Og apropros det, så går jeg igang med at lave VIP videoer i de næste dage og her siger Du bare til , hvis Du er interesseret i at få sådan en fra Rallyspeed.dk.  
 
Jeg omsætter hver en krone tjent på VIP videoerne til udgifter til drift og nyt udstyr til Rally videoerne, så jeg kan være 100% med hele tiden og komme med rundt til så mange løb som muligt.  Til glæde for Jer. Så fang mig på Facebook, hvis Du vil høre mere om det.
 
Næste løb for Rallyspeed.dk bliver klubrally ved den lokale klub HAMO, som kører i Svinninge D. 22/10. 

SS 2  - Skive Flyveplads  

SS 4 - Mørkekørsel   

SS 5 & SS 7 - Daugbjerg  

SS 9 & SS 11 - Lånum   

Short Rally - Lånum   

 

Hit Counter