Metalbussen var forbi SDE I Odense

 

Tirsdag den 19. september 2023 og onsdag den 20. september 2023 har Metal bussen været en tur forbi Syddansk Erhvervsskole på Fyn, hvor elever fra Fyn og Sydøstjylland og kunne prøve kræfter med fart og klubrally i de to Ford Fiesta ST150 under ordnede og ikke mindst lovlige forhold.

 

Der var 29 elever til start tirsdag og 33 til start onsdag inden der blev fundet de 4 deltagere der går videre til Metal Rally finalen der bliver afholdt i november 2023.

Efter 2 vellykkede dage, hvor 12 af deltagerne meldte sig ind i KDAK/Fyn og andre lokale klubber går turen for Metalbussen til Jylland i oktober 2023.

Henriette Juel Bruhn var tovholder fra DASU og KDAK/Fyn stod for afvikling.


FAKTA:

DASU Metal Rally
Siden 2008 har DASU haft et tæt samarbejde med Dansk Metal. Som led i samarbejdet afvikler DASU-klubber og frivillige Metal Rally, der er en serie events på landets tekniske skoler. Metal Rally er kørsel i vores to Ford Fiesta ST150 på korte baner, hvor samarbejde, køreevner og kommunikation er i fokus. Inden kørslen undervises alle i sikkerhed og køreteknik. Ultimo november afholdes finalen i kampen om Dansk Metal Mesterskabet. Her inviteres alle vinderne fra det sidste års events for at finde de samlede vindere. DASUs Metal Rally kører på fossilfrit brændstof og motor- og gearolie. Siden starten i 2010 har mere end 5.000 unge således stiftet bekendtskab med rallysporten via Metal Rally. 

 
Tekst: Mikael Kastbjerg, løbsleder
Foto: Andreas Torp Aare Kroman og Mikael Kastbjerg

 

Hit Counter