TEAM HYLLINGE RACING, i årets sidste løb

 

, og efter andet heat lå John Frederiksen ’Lodsen’ og BMW’n (Etteren) på den generelle andenplads i hans eget klubs Yokohama Mesterskabs løb, John Frederiksen Rallysprint.

STEDET var Dyreskuepladsen i Roskilde, og de inviterede venner af teamet og samarbejdspartnere kunne nyde solskinnet, en kold sodavand og en varm pølse, Whats not to like.

 

 

John nød stemningen omkring teamet, og det smittede af på farten og indsatsen, BMW’ens karakteristiske rå indsugningslyd kunne nydes og høres, og alting spillede lige efter en rettesnor, indtil i tredjeheat, hvor taktskiven til krumtaps føleren revnede, så forsvandt 350 heste, og exit fra løbet.

 

JOHN ’LODSEN’, AT vi udgik var brand ærgerligt, nu gik det lige så godt, og i sidste heat skulle en pige med benzin i blodet haft fornøjelsen i codriversædet, det ærgrer mig at måtte skuffe hende. Men Etteren virker, og fejlen som vi udgik på er en engangs forseelse, det kan ske, man kan aldrig gardere sig hundrede procent mod fejl, og slet ikke med alt den elektronik som er i en rallybil i dag’.

 

 

MEN dagen blev nydt trods alt, og nu skal BMW’n adskilles og renoveres og gennemgås, men sjovere at gøre det med en bil som virker, og TAK for sæson 2023, det blev ikke den sæson som der var lagt op til, men nu ser Team Hyllinge Racing fremad, at kigge bagud hjælper jo ingenting, TAK FOR I ÅR.

 

/Allan POST

Hit Counter