TEAM HYLLINGE RACING PÅ HJEMMEBANE

 

, PÅ Roskilde Dyreskueplads, hvor John Fredriksen, Lodsen, også er sponsor af sin eget klubs løb på dagen (ASK Hedeland), rallysprintet i Yokohama Mesterskabs regi, sidste og fjerde i Øst regi – John Frederiksen Transport Rallysprint, og teamet har på dagen fået start nummer 1.

 

 

Det er på søndag den 17. september, og alt aktivitet er på Dyreskuepladsen, 4 heat, masser af fede rallybiler og god aktion.

 

Det er årets sidste rally aktivitet for Team Hyllinge Racing, efter løbet bliver bilen adskilt og total gennemgået og renoveret.

 

JF - LODSEN, ’Vi kan ikke nå noget i DM regi, og derfor bliver vi væk fra DM finalen, Rally Stoholm sidst i denne måned. Vi lader dem kæmpe om titlen, som i år har fortjent det, og det har jeg det faktisk rigtig godt med. MEN på søndag skal BMW’n (Etteren) have fuld gas, jeg håber på tørvejr, og håber at se mange i mit telt, hvor der er drikkevarer og lidt til maven. Jeg vil gerne slutte godt af, og håber derfor på tørvejr, for der er Etteren og jeg bedst, og JA, jeg er så KLAR!’

 

Første heat er klokken 10.00, men der er aktivitet på serv

 

 

 

Adressen er, Darupvej 19, 4000 Roskilde.

 

/Allan POST 

 

Hit Counter