Kom til Classic Car Festival 2023 på søndag kl. 10-16 på Sorgenfri Slot

Smukke klassiske biler så langt øjet rækker. Det er, hvad du kan opleve, når vi igen i år indtager Sorgenfri Slotshave søndag den 10. september kl. 10-16. Dagen krydres med musikalske indslag, forskellige madboder og foodtrucks til både store og små maver samt kåringer & præmier i mange forskellige kategorier. Arrangementet er åbent og gratis for alle. Hvis du vil have din klassiske bil med i slotshaven, er tilmelding nødvendig. Vejret ser flot og solrigt ud, så kom forbi til en hyggelig og stemningsfuld dag ved Sorgenfri Slot. 

Læs mere om dagens program, tilmelding, parkering og andre praktiske informationer her. 
Læs mere her

Besøg Classic Car House i weekenden

Fuldend dit besøg og oplev endnu flere klassiske biler ved at besøge Classic Car Festival og Classic Car House på søndag d. 10. september. Vores bilmuseum og oplevelsesunivers har åbent fra kl. 10-18, så tag turen forbi enten før eller efter dit besøg i Sorgenfri Slotsparken. Det er blot 5 min. gang fra Classic Car Festival. Vi ser frem til en fantastisk dag, hvor der rig mulighed for at fortabe sig i smukke klassiske biler. 

Læs mere

Willys Bistro & Diners terrasse er åben til udeservering hele dagen 

Hos Willys er der åbent for udeservering hele dagen. Sensommeren indbyder til et besøg på vores store terrasse med den flotte udsigt til parken. Hvad enten det er til spisning, cocktails eller kaffe & kage, så er der mulighed for at nyde de solfyldte dage og de stemningsfulde aftenener på terrassen. Vi anbefaler bordbestilling. Entrébillet til Classic Car House er ikke påkrævet. 
Læs mere om menukort og bordbestilling
Classic Car House, Kongevejen 79, 2800 Kgs. Lyngby, Danmark

Hit Counter