Saarland Pfalz Rallye 

Rallykøreren Henrik Munk Hansen Jyderup Deltog igen i år i Saarland Pfalz Rallye med byen St. Wendel som centrum .Årets første 3 afdelinger af Deutsche Rallye Meisterschaft (DRM) er indtil nu blevet kørt sammen med Jüergen Nolte (D) der af personlige årsager har trukket sig for i år .I stedet er Mark Schuitert (NL) "tilbage" i codriver sædet . Vi fungerer rigtig godt sammen -som tidligere ,allerede fra første meter . Desværre er intercom problemet også stadig tilstede , nogen af problemerne er væk men der er stadig noget støj vi ikke kan lokalisere og det er svært (umulig) at holde max. tempo når man ikke har noterne at trække på . Rallysafe stillede med et externt batteri som blev monteret for at gå HELT udenom bilens elsystem , men uden at løse problemet.

Som sådan et løb skrider frem er der "naturligt frafald" hvilket også fremgår af video`s m.h.t. til disse er der desværre ikke lyd på , man må så også kunne udelukke  denne mulige årsag til intercom problemerne . I DRM "Nationals" som er det mesterskab det er muligt at deltage i ,i Peugeot 106 fra 1997 i ,fik vi nogle gode points - det gjorde konkurrenterne også . points tildeles klassevis d.v.s 1600 ,2000  over 2000 o.s.v. og med de udfordringer vi har mødt i år er en podieplads nok røget ligeledes er serien i år kun 5 løb mod 7 i 2022. Næste løb er finalen : Rallye Stemweder Berg i Lübbecke OGSÅ et meget udfordrende rally (se evt. video`s fra tidligere løb på Youtube) .
I forbindelse med disse ture i udlandet er der af og til mulighed for at "turiste" lidt . Denne tur gik forbi : Loh - collection .de ,et virkelig SEværdigt museum og på vej hjem et smut forbi : steenbuck-automobiles.de sidstnævnte lige syd for Hamburg ,tæt på motorvej A7 . Denne brugtvognshandler arrangerer sit eget træf hver 3. søndag i md. hele året rundt og skulle du lede efter en klassisk bil er det måske her du kan finde den .
  
 
Servus Henrik

 

 

 

Hit Counter